Çelik 150 iyi mi ?

xgamexxx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar motor alacağım ve çelik 150 diye bir motor denk geldi. Fiyatı uygun. Fakat iyi motor mudur, parçaları her yerde bulunur mu ?

Biraz daha para biriktirip daha iyi motor almanı tavsiye ederim çünkü o motor belli bir süre sonra arızalanmaya başlıyor. İnternet'te kullanıcıların yaptığı değerlendirmelere bakabilirsin.

Almayın. Parçasını bulamazsınız, ikinci eli yok.

Honda CBR 125 alabilirsin

Adam çelik 150 diyor sen diyorsun ki CBR 125 alabilirsin. Uygun fiyatlı diyor gidiyorsun neyi öneriyorsun internetten görmüşsünüz bir CBR 125 kullanan kişileri yok CBR 125 öneririm, alın başkada bir şey bildiğiniz yok.

Çelik 150 ne kadar ki de sen gidip CBR 125 öneriyorsun ?

Arkadaşlar motor alacağım ve çelik 150 diye bir motor denk geldi. Fiyatı uygun. Fakat iyi motor mudur, parçaları her yerde bulunur mu
Hocam tam fiyatı söylersen yardımcı olabiliriz yoksa çok motosiklet var ama o dediğinin ikinci elleri 2.000 TL civarı herhalde ?

Doğru ise (ki doğrudur genelde öyle) ;

Çinli alacaksanız Mondial ve Kuba'dan şaşmayın çünkü bunların ikinci elleri daha seri, parçaları daha bol ve uzun süredir piyasadalar.

Plakalı, ruhsatlı, noterden satış yapabilen 10.000 km (daha düşük de var tabi !) civarında Mondial, Kuba CUB'lar genelde o civarlarda satılıyor.

Eğer bütçeniz daha fazla ise belirtiniz ona göre başka öneri yapalım !

Son düzenleme:
Almayın. Parçasını bulamazsınız, ikinci eli yok.

Adam çelik 150 diyor sen diyorsun ki CBR 125 alabilirsin. Uygun fiyatlı diyor gidiyorsun neyi öneriyorsun internetten görmüşsünüz bir CBR 125 kullanan kişileri yok CBR 125 öneririm, alın başkada bir şey bildiğiniz yok.

Çelik 150 ne kadar ki de sen gidip CBR 125 öneriyorsun ?

Hocam tam fiyatı söylersen yardımcı olabiliriz yoksa çok motosiklet var ama o dediğinin ikinci elleri 2.000 TL civarı herhalde ?

Doğru ise (ki doğrudur genelde öyle) ;

Çinli alacaksanız Mondial ve Kuba'dan şaşmayın çünkü bunların ikinci elleri daha seri, parçaları daha bol ve uzun süredir piyasadalar.

Plakalı, ruhsatlı, noterden satış yapabilen 10.000 km (daha düşük de var tabi !) civarında Mondial, Kuba CUB'lar genelde o civarlarda satılıyor.

Eğer bütçeniz daha fazla ise belirtiniz ona göre başka öneri yapalım !
Dostum, arkadaşlarından duyduğun 3 - 5 şeyi burada bana anlatma.

Dostum, arkadaşlarından duyduğun 3 - 5 şeyi burada bana anlatma.
Tamam hocam, CBR 125 alabilirsiniz arkadaşlarımdan duydum.

Yani bizde biliyoruz MT 125, CBR 125, YS 125, YZF R125 önermeyi ama adam Çelik diyor yani mantıklı düşünebilirsen ki düşünemiyorsun 2.000 TL’lik motosiklet alacak kişiye 5 katı fazla olan bir araç öneriyorsun.

İkinci el almak gibi bir şansınız da var. Bütçeniz nedir?
Şuan 1.500
İkinci el almak gibi bir şansınız da var. Bütçeniz nedir?
Honda CBR 125 alabilirsin
Reis anlamıyorsun galiba. Eğer onu alacak param olsa konu açmazdım. Ve çelik 1.100 TL'ye tanıdıktan alıcam. Param yetse bende bilirim CBR almayı.
Zaten benim amacım o motoru ömürlük değil. Sadece bu yazı geçirebilmek için. Seneye sıfır alıcam.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı