Param olsa bende onu düşünüyordum. Zaten param olsa çeliklen uğraşmazdım.Honda CBR 125 alabilirsin
YBR’ye bütçem yetse alırdım.A1 ehliyet ile kullanacaksanız sorun olur, 125cc üstü yasal değil.
Başlangıç için alacaksanız YBR öneririm.
Honda CBR 125 alabilirsin
Hocam tam fiyatı söylersen yardımcı olabiliriz yoksa çok motosiklet var ama o dediğinin ikinci elleri 2.000 TL civarı herhalde ?Arkadaşlar motor alacağım ve çelik 150 diye bir motor denk geldi. Fiyatı uygun. Fakat iyi motor mudur, parçaları her yerde bulunur mu
Dostum, arkadaşlarından duyduğun 3 - 5 şeyi burada bana anlatma.Almayın. Parçasını bulamazsınız, ikinci eli yok.
Adam çelik 150 diyor sen diyorsun ki CBR 125 alabilirsin. Uygun fiyatlı diyor gidiyorsun neyi öneriyorsun internetten görmüşsünüz bir CBR 125 kullanan kişileri yok CBR 125 öneririm, alın başkada bir şey bildiğiniz yok.
Çelik 150 ne kadar ki de sen gidip CBR 125 öneriyorsun ?
Hocam tam fiyatı söylersen yardımcı olabiliriz yoksa çok motosiklet var ama o dediğinin ikinci elleri 2.000 TL civarı herhalde ?
Doğru ise (ki doğrudur genelde öyle) ;
Çinli alacaksanız Mondial ve Kuba'dan şaşmayın çünkü bunların ikinci elleri daha seri, parçaları daha bol ve uzun süredir piyasadalar.
Plakalı, ruhsatlı, noterden satış yapabilen 10.000 km (daha düşük de var tabi !) civarında Mondial, Kuba CUB'lar genelde o civarlarda satılıyor.
Eğer bütçeniz daha fazla ise belirtiniz ona göre başka öneri yapalım !
Tamam hocam, CBR 125 alabilirsiniz arkadaşlarımdan duydum.Dostum, arkadaşlarından duyduğun 3 - 5 şeyi burada bana anlatma.
Şuan 1.500İkinci el almak gibi bir şansınız da var. Bütçeniz nedir?
İkinci el almak gibi bir şansınız da var. Bütçeniz nedir?
Reis anlamıyorsun galiba. Eğer onu alacak param olsa konu açmazdım. Ve çelik 1.100 TL'ye tanıdıktan alıcam. Param yetse bende bilirim CBR almayı.Honda CBR 125 alabilirsin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.