Çelik yelek görünümlü kıyafet diye bir şey var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AIMFASTER

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. İllaki denk gelmişsinizdir, çelik yelek giyerek video çekenleri, bu çelik yelekler gercek mi? Gerçekten çelik yelek giyerek oyun oynayacak değiller herhalde. Çok hoşuma gitti açıkçası mümkünse almak istiyorum. Bunlar kıyafet mi gercek mi? Kıyafetse alabileceğim bir yer önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
O adam da ne tip yahu. Git Avrupa'nın en güvenli ülkesinde yaşa "biz çok acılar çektik brom, bu da yeleğim ve güneş gözlüğüm" diye gez. Yaşıyor mu o hala?
O adam çete üyesiydi yanlış hatırlamıyorsam pekte güvenli bir ortam değil orası

Ölsem gecenin 1 inde çelik yelek görünümlü çelik olmayan yelek bakacağım aklımın ucundan bile geçmezdi
Dostum bu seni neden alakadar ediyor? Burası herkese açık bir forum değilmi? İlgilendiğim birşey varki yazıyorum. Gecenin 1 inde veya 2sinde çelik yelek bakmam yasakmı?

Güç bela yaşıyor. 30 sene önce sıkıntı bazı sıkıntılar yaşamışlar ama sonra normale dönmeyi becerememişler işte.

Almanya'daki Türklerin çoğu poposunu görmüş kedi misali. Esenyurt'ta doğup büyümüş 10 yaşındaki çocuk bile bunlardan çok acı çekmiştir.

Baktılar "Alman hatunları, Mercedes" diye rap yapsalar tutmayacak arabesk için abarta abarta anlattılar.

Almanya'daki Türklerin çoğu poposunu görmüş kedi misali. Esenyurt'ta doğup büyümüş 10 yaşındaki çocuk bile bunlardan çok acı çekmiştir.

Baktılar "Alman hatunları, Mercedes" diye rap yapsalar tutmayacak arabesk için abarta abarta anlattılar.

Hocam konuyu neden işgal ediyorsunuz ne alaka alman hatunları?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı