Çelik yelek görünümlü kıyafet diye bir şey var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AIMFASTER

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. İllaki denk gelmişsinizdir, çelik yelek giyerek video çekenleri, bu çelik yelekler gercek mi? Gerçekten çelik yelek giyerek oyun oynayacak değiller herhalde. Çok hoşuma gitti açıkçası mümkünse almak istiyorum. Bunlar kıyafet mi gercek mi? Kıyafetse alabileceğim bir yer önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam siz sanırım beni yanlış anladınız. Ben askeri yelek istemiyorum, evde veya video çekerken kullanacağım, neden beni alay konusu ediyorsunuz anlamadım. Kurşun geçirip geçirmemesi umurumda değil pek.
Ekonomik durumuna göre fiyat bandı söyle ona göre kaliteli yada kalitesiz bakalım

dr.png

Dr. tarzı bir şey olacaksa, güzelinden bir peruk da fena olmaz. :)

@AIMFASTER

Çelik yelekler iki farklı şekildedir birincisi normal kumaş yelektir koruyucu özelliği yoktur. Bu tür yeleklerin önünde koruyucu plaka yerleştirmek için boşluk olur o göze koruyucu malzeme koyulur. Senin aradığın şey böyle bir şey zaten üstte bu tür yelekleri av malzemesi satan dükkanlardan alabileceğini yazdım.

Hocam bu bayağı güzelde gerçek çelik falan değil değil mi? Arada bir görsel amaçla takarım falan, polis çevirmesin solugu mahkemede almayalım .😅

Görüntü olarak abartı olsun ama kalitesi kötüde olsa sıkıntı yok hocam.
Olm sokakta böyle birşey taksan gelen geçen çevirir zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı