Cemu Vulkan Intel ekran kartlarında çöküyor

Malum böyle emülatörler biraz yüksek sistem istiyor cemu minimum Intel HD'leri almış fakat çoğu oyunu açamıyorlar belki onunla alakalıdır ben bile harici grafik birimi ile zor oynuyorum. YouTube'da ekran kartınız için önerilen Wii'u oyunları vardır belki.

Ya yeni sürücüyü bekleyeceğim ya da cemunun yeni sürümünü. Ama oyunu 40 ila 45 FPS de oynuyorum. Aynı ekran kartında 720p Dead or alive 5 last round oynuyorum 60 FPS'te.

Cemu Vulkan'da daha yeni geldi sayılır deneyselden çıktı ama tam da oturmuş değil biraz beklemekte fayda var ayrıca grafik paketlerinde belki size uymayan bir ayar açmış olabilirsiniz, olmaz ise OpenGL ile yeniden ayarları ona uygun deneyin olur belki.

Cemu Vulkan'da daha yeni geldi sayılır deneyselden çıktı ama tam da oturmuş değil biraz beklemekte fayda var ayrıca grafik paketlerinde belki size uymayan bir ayar açmış olabilirsiniz, olmaz ise OpenGL ile yeniden ayarları ona uygun deneyin olur belki.

Her ayarı denedim en son sosyale yazıyorum yabancı sitelere de baktım herkes aynı şikayeti ediyor Intel ekran kartı değil NVIDIA AMD ekran kartlarındada aynı sorunlar var OpenGL olduğunda karakterler gözükmüyor.

Her ayarı denedim en son sosyale yazıyorum yabancı sitelere de baktım herkes aynı şikayeti ediyor Intel ekran kartı değil NVIDIA AMD ekran kartlarındada aynı sorunlar var OpenGL olduğunda karakterler gözükmüyor.

Bende Vulkan deneysel olduğu zaman OpenGL kullanıyordum bazı oyunalarda sorun vardı. Vulkan'a geçtiğimde sorunlarım düzeldi sayılır umarım Intelde'de Vulkan sorunu çözülür.

Bende Vulkan deneysel olduğu zaman OpenGL kullanıyordum bazı oyunalarda sorun vardı. Vulkan'a geçtiğimde sorunlarım düzeldi sayılır umarım ıntelde'de Vulkan sorunu çözülür.

İnşallah çözülür çünkü bu oyunu oynamayı çok istiyordum.
Bende Vulkan deneysel olduğu zaman OpenGL kullanıyordum bazı oyunalarda sorun vardı. Vulkan'a geçtiğimde sorunlarım düzeldi sayılır umarım ıntelde'de Vulkan sorunu çözülür.

Sizce emülatörün eski versiyonlarınımı indirip denesem.

İnşallah çözülür çünkü bu oyunu oynamayı çok istiyordum.

Sizce emülatörün eski versiyonlarınımı indirip denesem.

Ben şunu gördüm güncellendikçe daha da optimize oluyor bence son sürümde kalın.

@Astiva hocam emülatörün 1.9.1 ve 1.10.0F sürümlerinde karakter gözüküyor ve oyun iyi kötü oynanıyor.

@Astiva hocam emülatörün 1.9.1 ve 1.10.0F sürümlerinde karakter gözüküyor ve oyun iyi kötü oynanıyor.

Güzel o zaman, yeni sürüme göre kaç FPS oynuyorsunuz? Karakter görünmeme dışında yeni sürüme göre nasıl eski sürüm?

Güzel o zaman, yeni sürüme göre kac FPS oynuyorsunuz karakter görünmeme dışında yeni sürüme nasıl eski sürüm?

Hocam genellikle 30-35 FPS arasında alıyorum bir 5 FPS kaybı var eski sürüm ise Tekken oynarken renk soluması ya da renk kayması oluşuyor onu da çözersem 30-35 FPS'de razıyım arada 40FPS olu veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı