Cemu Vulkan Intel ekran kartlarında çöküyor

Eski sürüm cemularda 30-35 FPS gayet iyi oynanıyor.

Eğer eskilerde iyi oynanıyorsa sürücüleri güncelle. Benim cihazımda GTX 1660 Ti'da oyunlar aşırı yavaştı, driver güncellemesi sonra hızlandı.

Sürücülerim güncel büyük ihtimal daha erken aşamalarda olduğu için sitesinde oyunda playable yazıyor oyunun hangi sürümünde neler yaşandığını birebir anlatıyor.
Sürüm atlatmayı planlıyorum 1 sürüm daha ilerlicem.

Hocam genellikle 30-35 FPS arasında alıyorum bir 5 FPS kaybı var eski sürüm ise Tekken oynarken renk soluması ya da renk kayması oluşuyor onu da çözersem 30-35 FPS'de razıyım arada 40FPS olu veriyor.

30 FPS'de gayet iyi Wii'unun normalde 30 FPS çalışdığı yerde gayet oynanabilir akıcı bir görüntü olur yeterli hocam sorunsuz olsun da.

@Astiva hocam 1.15.8 bu oyun için en kararlı sürüm ses cızırdaması dışında hiçbir sorun bulamadım oyunda 45 ila 50 FPS alıyorum görüntü bozulması yok gayet akıcı oynanıyor.
1648234560697.png

Gayet güzel hocam cemuda Intel dahili grafikde Vulkan ile sorunu olanı buraya yönlendireceğim yeni Update gelene kadar umarım yeni sürümde sorun çözülür takipteyim.

Gayet güzel hocam cemuda Intel dahili grafikde Vulkan ile sorunu olanı buraya yönlendireceğim yeni Update gelene kadar umarım yeni sürümde sorun çözülür takipteyim.
Umarım hocam bana diyordunuz güncel sürümde kalın diye. 😂😂😂

Umarım hocam bana diyordunuz güncel sürümde kalın diye. 😂😂😂

Intel için bu daha iyiymiş ben kendim NVIDIA ile geçmiş sürümlerde hiç ekstra bir şey almadım genelde hep yeni sürümle daha da iyileşmişdi.😁

Intel için bu daha iyiymiş ben kendim NVIDIA ile geçmiş sürümlerde hiç ekstra bir şey almadım genelde hep yeni sürümle daha da iyileşmişdi.😁

Intel ile alakası olduğunu zannetmiyorum sürümlerde alakalı ben bu oyunu çok oynamak istiyordum oldu arcadede unknown karakterini açtım.

Intel ile alakası olduğunu zannetmiyorum sürümlerde alakalı ben bu oyunu çok oynamak istiyordum oldu arcadede unknown karakterini açtım.

Ben NVIDIA ile performans konusu dışında pek sorun yaşamadım doğrusu. Sadece yırtılma oluyor ekranda onu da V-Sync ile çözdüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı