xagee Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #1 Fotoğraftakine benzer belirgin bir çene hattı istiyorum. Birkaç tane taktik istiyorum. Hoşlandığım kız için falan anlarsınız ya. Dosya Ekleri 92058a6fac219c6345a16a1bd1fa2c2c.jpg 28,6 KB · Görüntüleme: 337
Fotoğraftakine benzer belirgin bir çene hattı istiyorum. Birkaç tane taktik istiyorum. Hoşlandığım kız için falan anlarsınız ya.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 26 Haziran 2021 #2 Makyaj?
gümüşhaneli Decapat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 959 Çözümler 2 Yer Morioh 26 Haziran 2021 #3 Genelde kas çalışan insanların öncesi sonrasına bakarsam,yüzleri de değişiyor yüz hatları daha belirgin oluyor. Bana öyle geliyor olabilir.
Genelde kas çalışan insanların öncesi sonrasına bakarsam,yüzleri de değişiyor yüz hatları daha belirgin oluyor. Bana öyle geliyor olabilir.
Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.890 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #5 xagee dedi: Fotoğraftakine benzer belirgin bir çene hattı istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Adres bilgilerinizi söyleyin yarın kargoda.
xagee dedi: Fotoğraftakine benzer belirgin bir çene hattı istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Adres bilgilerinizi söyleyin yarın kargoda.
xagee Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #6 InternetciMen dedi: Makyaj? Genişletmek için tıkla... Fotoğraftan mı bahsediyorsunuz? gümüşhaneli dedi: Genelde kas çalışan insanların öncesi sonrasına bakarsam, yüzleri de değişiyor yüz hatları daha belirgin oluyor. Bana öyle geliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Yağ oranları düşüyor.
InternetciMen dedi: Makyaj? Genişletmek için tıkla... Fotoğraftan mı bahsediyorsunuz? gümüşhaneli dedi: Genelde kas çalışan insanların öncesi sonrasına bakarsam, yüzleri de değişiyor yüz hatları daha belirgin oluyor. Bana öyle geliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Yağ oranları düşüyor.
Adem Ali Karakavak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 1.060 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #7 Öncelikle zayıflamanız gerekiyor. Çene kası egzersizleri de şu aralar popüler olmaya başladı araştırabilirsiniz.
Öncelikle zayıflamanız gerekiyor. Çene kası egzersizleri de şu aralar popüler olmaya başladı araştırabilirsiniz.
xagee Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #8 362800 dedi: Zayıfla. Genişletmek için tıkla... Çalışıyorum fakat daha fazla ilerletemez miyim?
3 362800 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 575 Çözümler 2 26 Haziran 2021 #9 xagee dedi: Çalışıyorum fakat daha fazla ilerletemez miyim? Genişletmek için tıkla... Dikkat et kaş yapayım derken göz çıkarma. Çenenin yapısını zorlama.
xagee dedi: Çalışıyorum fakat daha fazla ilerletemez miyim? Genişletmek için tıkla... Dikkat et kaş yapayım derken göz çıkarma. Çenenin yapısını zorlama.
Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.199 Çözümler 5 26 Haziran 2021 #10 xagee dedi: Çalışıyorum fakat daha fazla ilerletemez miyim? Genişletmek için tıkla... Kilo ve boyunuz nedir?
xagee dedi: Çalışıyorum fakat daha fazla ilerletemez miyim? Genişletmek için tıkla... Kilo ve boyunuz nedir?