Çene hattımı nasıl belirginleştiririm?

Benim bildiğim bu adam yapıp çene egzersizi diye videolar atıyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşe yaramazsa Gigachad'i ara.

0aa9df2d9bafdb61ed4f2d9e916a4486.jpg

Öncelikle zayıflamanız gerekiyor. Çene kası egzersizleri de şu aralar popüler olmaya başladı araştırabilirsiniz.

İnternette jawline topu diye bir ürün görmüştüm sizce işe yarıyor mudur, hiç rastladınız mı?
Kilo ve boyunuz nedir?

Kilom 76 boyum ise 175.
Benim bildiğim bu adam yapıp çene egzersizi diye videolar atıyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşe yaramazsa Gigachad'i ara.

Eki Görüntüle 1083747

Son çare olarak deneyebilirim.

İnternette jawline topu diye bir ürün görmüştüm sizce işe yarıyor mudur, hiç rastladınız mı?

Kilom 76 boyum ise 175.
Peki ailenizde olan genetik bir yüz şekli mi?

Kilom 76 boyum ise 175.

Son çare olarak deneyebilirim.
Bu arada kız sana bakmıyacaksa bakmaz zaten. İstersen videoda ki gibi çene hattın olsun.

Bu arada kız sana bakmayacaksa bakmaz zaten. İstersen videoda ki gibi çene hattın olsun.

Bu arada kız sana bakmayacaksa bakmaz zaten. İstersen videoda ki gibi çene hattın olsun.

Kız sevgilim zaten de dışardan daha iyi olmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı