kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 26 Haziran 2021 #11 Benim bildiğim bu adam yapıp çene egzersizi diye videolar atıyordu. TikTok www.tiktok.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşe yaramazsa Gigachad'i ara.
Benim bildiğim bu adam yapıp çene egzersizi diye videolar atıyordu. TikTok www.tiktok.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşe yaramazsa Gigachad'i ara.
xagee Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #12 Adem Ali Karakavak dedi: Öncelikle zayıflamanız gerekiyor. Çene kası egzersizleri de şu aralar popüler olmaya başladı araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnternette jawline topu diye bir ürün görmüştüm sizce işe yarıyor mudur, hiç rastladınız mı? Estetikci dedi: Kilo ve boyunuz nedir? Genişletmek için tıkla... Kilom 76 boyum ise 175. kino dedi: Benim bildiğim bu adam yapıp çene egzersizi diye videolar atıyordu. TikTok www.tiktok.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşe yaramazsa Gigachad'i ara. Eki Görüntüle 1083747 Genişletmek için tıkla... Son çare olarak deneyebilirim.
Adem Ali Karakavak dedi: Öncelikle zayıflamanız gerekiyor. Çene kası egzersizleri de şu aralar popüler olmaya başladı araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnternette jawline topu diye bir ürün görmüştüm sizce işe yarıyor mudur, hiç rastladınız mı? Estetikci dedi: Kilo ve boyunuz nedir? Genişletmek için tıkla... Kilom 76 boyum ise 175. kino dedi: Benim bildiğim bu adam yapıp çene egzersizi diye videolar atıyordu. TikTok www.tiktok.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşe yaramazsa Gigachad'i ara. Eki Görüntüle 1083747 Genişletmek için tıkla... Son çare olarak deneyebilirim.
Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.199 Çözümler 5 26 Haziran 2021 #13 xagee dedi: İnternette jawline topu diye bir ürün görmüştüm sizce işe yarıyor mudur, hiç rastladınız mı? Kilom 76 boyum ise 175. Genişletmek için tıkla... Peki ailenizde olan genetik bir yüz şekli mi? xagee dedi: İnternette jawline topu diye bir ürün görmüştüm sizce işe yarıyor mudur, hiç rastladınız mı? Kilom 76 boyum ise 175. Son çare olarak deneyebilirim. Genişletmek için tıkla... Bu arada kız sana bakmıyacaksa bakmaz zaten. İstersen videoda ki gibi çene hattın olsun.
xagee dedi: İnternette jawline topu diye bir ürün görmüştüm sizce işe yarıyor mudur, hiç rastladınız mı? Kilom 76 boyum ise 175. Genişletmek için tıkla... Peki ailenizde olan genetik bir yüz şekli mi? xagee dedi: İnternette jawline topu diye bir ürün görmüştüm sizce işe yarıyor mudur, hiç rastladınız mı? Kilom 76 boyum ise 175. Son çare olarak deneyebilirim. Genişletmek için tıkla... Bu arada kız sana bakmıyacaksa bakmaz zaten. İstersen videoda ki gibi çene hattın olsun.
xagee Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #14 Annemin çenesi az olsa da belirgin, babamın da aynı şekilde.
Sosyal Mesafe Centipat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 468 26 Haziran 2021 #15 Çene şekli genetik. Zayıflasan bile yuvarlak bir çenen olabilir.
xagee Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #16 Estetikci dedi: Peki ailenizde olan genetik bir yüz şekli mi? Bu arada kız sana bakmayacaksa bakmaz zaten. İstersen videoda ki gibi çene hattın olsun. Genişletmek için tıkla... Estetikci dedi: Peki ailenizde olan genetik bir yüz şekli mi? Bu arada kız sana bakmayacaksa bakmaz zaten. İstersen videoda ki gibi çene hattın olsun. Genişletmek için tıkla... Kız sevgilim zaten de dışardan daha iyi olmak istiyorum.
Estetikci dedi: Peki ailenizde olan genetik bir yüz şekli mi? Bu arada kız sana bakmayacaksa bakmaz zaten. İstersen videoda ki gibi çene hattın olsun. Genişletmek için tıkla... Estetikci dedi: Peki ailenizde olan genetik bir yüz şekli mi? Bu arada kız sana bakmayacaksa bakmaz zaten. İstersen videoda ki gibi çene hattın olsun. Genişletmek için tıkla... Kız sevgilim zaten de dışardan daha iyi olmak istiyorum.
Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.199 Çözümler 5 26 Haziran 2021 #17 xagee dedi: Kız sevgilim zaten de dışarıdan daha iyi olmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kilonuz ideal gibi ama yine de kilo verin siz. Spor yapın. Bunlarda olmuyorsa büyük ihtimal genetik bir şey. Sadece yanaklarınız zayıflar ama çene hattınız net olmaz.
xagee dedi: Kız sevgilim zaten de dışarıdan daha iyi olmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kilonuz ideal gibi ama yine de kilo verin siz. Spor yapın. Bunlarda olmuyorsa büyük ihtimal genetik bir şey. Sadece yanaklarınız zayıflar ama çene hattınız net olmaz.
xagee Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #18 Estetikci dedi: Peki ailenizde olan genetik bir yüz şekli mi? Bu arada kız sana bakmayacaksa bakmaz zaten. İstersen videoda ki gibi çene hattın olsun. Genişletmek için tıkla... İnternette jawline topu diye bir ürün görmüştüm sizce işe yarıyor mudur, hiç rastladınız mı?
Estetikci dedi: Peki ailenizde olan genetik bir yüz şekli mi? Bu arada kız sana bakmayacaksa bakmaz zaten. İstersen videoda ki gibi çene hattın olsun. Genişletmek için tıkla... İnternette jawline topu diye bir ürün görmüştüm sizce işe yarıyor mudur, hiç rastladınız mı?
Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.199 Çözümler 5 26 Haziran 2021 #19 xagee dedi: İnternette jawline topu diye bir ürün görmüştüm sizce işe yarıyor mudur, hiç rastladınız mı? Genişletmek için tıkla... Gördüm ama ne kadar yararı ve faydası olur bilmiyorum.
xagee dedi: İnternette jawline topu diye bir ürün görmüştüm sizce işe yarıyor mudur, hiç rastladınız mı? Genişletmek için tıkla... Gördüm ama ne kadar yararı ve faydası olur bilmiyorum.
xagee Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #20 Estetikci dedi: Gördüm ama ne kadar yararı ve faydası olur bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Önerileriniz için teşekkürler.
Estetikci dedi: Gördüm ama ne kadar yararı ve faydası olur bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Önerileriniz için teşekkürler.