J Jafline Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #1 Çenemin altında ağrı var ve oraya dokununca açıyor ve elime sert bir şey geliyor.
Sinan. Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 942 Çözümler 6 2 Şubat 2023 #2 Zaman kaybetmeden hastaneye gidip uzmana görünün. Artı 0 Eksi
KS KS J Jafline Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #3 Sinan. dedi: Zaman kaybetmeden hastaneye gidip uzmana görünün. Genişletmek için tıkla... Benim bir dışım curuk ve tam da onun altında. Artı 0 Eksi
Sinan. dedi: Zaman kaybetmeden hastaneye gidip uzmana görünün. Genişletmek için tıkla... Benim bir dışım curuk ve tam da onun altında.
Sinan. Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 942 Çözümler 6 2 Şubat 2023 #4 Jafline dedi: Benim bir dışım curuk ve tam da onun altında. Genişletmek için tıkla... Apse olabilir, daha fazla büyümeden uzmana görünün. Artı 0 Eksi
Jafline dedi: Benim bir dışım curuk ve tam da onun altında. Genişletmek için tıkla... Apse olabilir, daha fazla büyümeden uzmana görünün.