S Specialagent58 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 926 Çözümler 4 22 Ekim 2022 #21 89666 dedi: Ağızdan nefes aldığın için olmuş. Plastik cerrahiye git devlette ucuza yaparlar. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam. Birde sen biliyor musun çene ucunu yaptırınca alt dudakta biraz ileri gidiyor mu ben onu tam çözemedim de.
89666 dedi: Ağızdan nefes aldığın için olmuş. Plastik cerrahiye git devlette ucuza yaparlar. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam. Birde sen biliyor musun çene ucunu yaptırınca alt dudakta biraz ileri gidiyor mu ben onu tam çözemedim de.
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 22 Ekim 2022 #22 Specialagent58 dedi: Eyvallah hocam. Birde sen biliyor musun çene ucunu yaptırınca alt dudakta biraz ileri gidiyor mu ben onu tam çözemedim de. Genişletmek için tıkla... Alt dudak alt çenede olduğu için mantık olarak ileri gider.
Specialagent58 dedi: Eyvallah hocam. Birde sen biliyor musun çene ucunu yaptırınca alt dudakta biraz ileri gidiyor mu ben onu tam çözemedim de. Genişletmek için tıkla... Alt dudak alt çenede olduğu için mantık olarak ileri gider.
S Specialagent58 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 926 Çözümler 4 22 Ekim 2022 #23 89666 dedi: Alt dudak alt çenede olduğu için mantık olarak ileri gider. Genişletmek için tıkla... Tamamdır az çok biliyodum. Çene ameliyatsız çene düzeltilmiş oluyor bi yandan bu arada daha iyi bir şey.
89666 dedi: Alt dudak alt çenede olduğu için mantık olarak ileri gider. Genişletmek için tıkla... Tamamdır az çok biliyodum. Çene ameliyatsız çene düzeltilmiş oluyor bi yandan bu arada daha iyi bir şey.
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 22 Ekim 2022 #24 Mewing egzersizleriyle 6 ayda çok daha keskin hale getirebilirsiniz.
S Specialagent58 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 926 Çözümler 4 22 Ekim 2022 #25 enesxq dedi: Mewing egzersizleriyle 6 ayda çok daha keskin hale getirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet bende düşünüyorum onu ama bazı yerlerde 2 yılda falan diyordu ondan yapmadım 6 ay da gidiyosa çok iyi. Yaparım.
enesxq dedi: Mewing egzersizleriyle 6 ayda çok daha keskin hale getirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet bende düşünüyorum onu ama bazı yerlerde 2 yılda falan diyordu ondan yapmadım 6 ay da gidiyosa çok iyi. Yaparım.