SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.890 Çözümler 62 14 Nisan 2021 #11 sakinolum dedi: Geçmesini mi bekleyeyim yoksa patlatayım mı? Genişletmek için tıkla... Geçmesini bekliyorum acılı olan sivilce ve yüzde olanlar için.
sakinolum dedi: Geçmesini mi bekleyeyim yoksa patlatayım mı? Genişletmek için tıkla... Geçmesini bekliyorum acılı olan sivilce ve yüzde olanlar için.
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.013 Çözümler 3 Yer İstanbul 14 Nisan 2021 #12 Patlatmak hayatınızın hatası olabilir. Bekleyin kendi kendine geçsin.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #13 sakinolum dedi: Yok hocam dalga konusu olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorun olmaz. Yoksa bir şey diyemeyiz.
sakinolum dedi: Yok hocam dalga konusu olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorun olmaz. Yoksa bir şey diyemeyiz.
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Nisan 2021 #14 SunSet dedi: Geçmesini bekliyorum acılı olan sivilce ve yüzde olanlar için. Genişletmek için tıkla... Hocam sanki derileşmiş gibi yusyuvarlak ve kocaman çıldıracağım.
SunSet dedi: Geçmesini bekliyorum acılı olan sivilce ve yüzde olanlar için. Genişletmek için tıkla... Hocam sanki derileşmiş gibi yusyuvarlak ve kocaman çıldıracağım.
Brando Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 140 Çözümler 1 14 Nisan 2021 #15 sakinolum dedi: Hocam sanki derileşmiş gibi yusyuvarlak ve kocaman çıldıracağım. Genişletmek için tıkla... Sakin olun. Herkeste var olduğunu düşünün ki olabiliyor; varlar. Sabredin geçecektir.
sakinolum dedi: Hocam sanki derileşmiş gibi yusyuvarlak ve kocaman çıldıracağım. Genişletmek için tıkla... Sakin olun. Herkeste var olduğunu düşünün ki olabiliyor; varlar. Sabredin geçecektir.
Aorewia Hectopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 474 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #16 sakinolum dedi: Semsert zatem hocam. Genişletmek için tıkla... İçi dolu olduğu için zaten. 1-2 hafta sonra geçecektir.
sakinolum dedi: Semsert zatem hocam. Genişletmek için tıkla... İçi dolu olduğu için zaten. 1-2 hafta sonra geçecektir.
The Knight Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #17 Geçmesini bekle, patlatırsan iz ve daha çok sivilce çıkacak. O yüzden biraz ağrıya dayanman lazım.
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Nisan 2021 #18 Aorewia dedi: İçi dolu olduğu için zaten. 1-2 hafta sonra geçecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam tüm çenemi kaplıyor neredeyse ve koyu bir şekilde ucu var geçer değil mi?
Aorewia dedi: İçi dolu olduğu için zaten. 1-2 hafta sonra geçecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam tüm çenemi kaplıyor neredeyse ve koyu bir şekilde ucu var geçer değil mi?
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #19 sakinolum dedi: Hocam tüm çenemi kaplıyor neredeyse ve koyu bir şekilde ucu var geçer değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam yemin ederim dalga geçmeyeceğim bir fotoğraf atar mısınız?
sakinolum dedi: Hocam tüm çenemi kaplıyor neredeyse ve koyu bir şekilde ucu var geçer değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam yemin ederim dalga geçmeyeceğim bir fotoğraf atar mısınız?
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Nisan 2021 #20 Normalde hiçbir sivilcemi patlatmam ama bu devasa bir sivilce bilemedim o yüzden.