Çenenin geride olduğu nasıl anlaşılır?

275314

Kilopat
Makaleler
1
Resimlerde gördüğünüz gibi üst dudağım alt dudağıma göre önde duruyor, çenemde sanki bir tik geride gibi. Bu durum son zamanlarda çok kafama takılmaya başladı. Tel taksam geçer mi?
17 yaşındayım.

Dosya Ekleri

• 20241207_174425.jpg
    20241207_174425.jpg
    95,1 KB · Görüntüleme: 117
  • 20241207_174353.jpg
    20241207_174353.jpg
    142,4 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleyen: Moderatör:
Dea üstadı bay schrader, bu genellikle tamamen ırsi bir durum ve ancak ameliyatla düzeltilebilir bence çiğneme ve konuşma gibi durumlarda sıkıntı çekmiyorsan kafana takma ne çeneler var seninki gayet estetik.

Hocam önden sıkıntı yokta yan profilde çok çirkin çıkıyorum yüzüm biraz tombik onunda etkisi vardır belki ama bilmiyorum gereksiz takıntı yapıyorum galiba.

Tele gerek yok düzenli jawline yapıp düzelecek bir şey.

Jawlinenın işe yaramadığını söyleyenler var ama yine de öneri için teşekkürler deneyeceğim.

Ben bir sıkıntı göremedim kendine biraz zaman tanı ileride fikirlerin değişir :)

Zaten ameliyat gibi bir düşüncem asla yok ama tel takmayı düşünüyorum bir iki tane yamuk duran dişim var onlarda bu vesileyle düzelmiş olur.

Hocam ben bir sıkıntı göremedim. Aksine alt çenen belirgin gibi.

Yok, bence öyle belirgin değil. Ama kesinlikle ideal duruyor, kafaya takılacak hiçbir şey yok, boşuna değişim için kendini zorlamasın bence arkadaş. Gayet iyi çenesi var, devam etsin bu şekilde, vücuduyla oynamasına gerek yok.

Yorum yapan herkese teşekkür ederim ben olayı kendimce abarttım galiba.

Son düzenleme:
Resimlerde gördüğünüz gibi üst dudağım alt dudağıma göre önde duruyor, çenemde sanki bir tik geride gibi. Bu durum son zamanlarda çok kafama takılmaya başladı. Tel taksam geçer mi?
17 yaşındayım.
ameliyat harici duzelmez artik, ben ugrasiyorum bu islerle senin maxilla ve jawline recessed. tek cozum bimax

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı