Jinokomasti olduğu nasıl anlaşılır?

lecx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, jinokomasti olduğumu düşünüyorum boyum 1.75 kilom 74-75 yaşım 15 göğüslerim yasitlarima göre daha büyük. Bir ara 3 aylığına spor salonuna gitmistim beklediğimden iyi bir sonuç almıştım ama hala endiselerim var. Muayene olmaya doktora da gittim bir şey gözükmüyor dedi. Jinokomasti değilsin dedi. Evde kendim nasıl anlayabilirim?

Merhaba arkadaşlar, jinokomasti olduğumu düşünüyorum boyum 1.75 kilom 74-75 yaşım 15 göğüslerim yasitlarima göre daha büyük. Bir ara 3 aylığına spor salonuna gitmistim beklediğimden iyi bir sonuç almıştım ama hala endiselerim var. Muayene olmaya doktora da gittim bir şey gözükmüyor dedi. Jinokomasti değilsin dedi. Evde kendim nasıl anlayabilirim?

Göğüs ucunu sıktığında eline böyle sert bir şey geliyorsa jinekomasti odur. Gözle görülür anlaşılır bir şeydir jinekomasti

Veya göğsünü sıktığında ucu kasılmıyorsa jinekomastidir

Göğüs ucunu sıktığında eline böyle sert bir şey geliyorsa jinekomasti odur. Gözle görülür anlaşılır bir şeydir jinekomasti.

Veya göğsünü sıktığında ucu kasılmıyorsa jinokomastidir.

Ucunu sıktıgımda sert bir şey gelmiyor göğsümu sıktıgım zamanda ucu kasılıyor sanırım jinokomasti değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı