Cennet papağanı nasıl alıştırılır?

Etrafı tanıyabildi mi? Uçarken sağa sola çarpıyor mu? Acıkınca, susayınca kendi girer diye düşünüyorum. Ama yine de belirli bir süre sonra alıp sokun.

Etrafı tanıyabildi mi? Uçarken sağa sola çarpıyor mu? Acıkınca, susayınca kendi girer diye düşünüyorum. Ama yine de belirli bir süre sonra alıp sokun.
Etrafı tanıyor, belli yerlere konuyor. 1 saat falan uçurdum ama şimdi çıkarıp deneyeceğim kendi girecek mi bakalım. Girmezse ne yapayım? Sürekli bu şekil kafese ben alamam onu.

Kafesi de tanıyorsa genelde acıkınca susayınca girerler ama riske atmayın. Kafesin kapısında yeşillik göstererek kandırabilirsiniz.

Kafesi de tanıyorsa genelde acıkınca susayınca girerler ama riske atmayın. Kafesin kapısında yeşillik göstererek kandırabilirsiniz.
Erkek kuş acıkınca giriyor, şuan da ikisi de dışarda. Kafesin kapısına yeşillik koydum, dişi kuş hala benden korktuğu için pek gireceğini düşünmüyorum ama şuan ne yapacaklar bakalım.

Dişi kuş hala bana alışamadı. Gördüğü zaman kaçıyor. @Serush

1 yıla yakın sabrettim, sonunda dişi kuş alıştı. Hala arada ürküyor ama en azından güvenini kazandım. :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı