Cep Telefonu Pazar Paylarındaki Değişmeler

MustafaDemir

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522360033
Akıllı telefon pazarında Android işletim sistemi kullanan modellerde, Çin firmalarının büyüme göstermesi konusunda ne düşünüyorsunuz?
Örnek olarak Huawei 2014 yılında pazar payı %4,9 iken 2019 yılında %18 oranına yükselmiş. Pazarda bulunun 5 firmadan 3 firma Çinli markalar. Bu markaların telefonlarını kullanıyor musunuz?
Asus, Lenovo, Casper, HTC ve son olarak LG gibi firmaların pazarda gittikçe geriye gitmelerinin sebebi sizce nedir?

Son düzenleme:
Fiyat performans konusunda eskisi gibi değil birçok firma ve bu boşluğu Çinli üreticiler iyi değerlendiriyor, yeni teknolojileri ve trendleri çok hızlı kendi cihazlarına entegre edebiliyorlar (kopyalıyorlar bir nevi, buradan çentikten vazgeçemeyen Apple'a selam olsun ki geçmesin bence), iyi ürünler ürettikleri sürece bir sakıncası yok büyümelerinin.

Samsung'un
F/P olmaları en önemli özellikleri bence. Eskiden Samsung yada Apple yeni telefon duyurduğu zaman çok konuşulurdu şimdi o bile olmuyor. Bunun piyasaya çıkan telefon sayısı ve fiyatlardan dolayı olduğunu düşünüyorum.

Samsun'un yeni nesil telefonları hakkında fikriniz nedir? A71 nasıl bir model? Ülkeye giriş yaptığında bu modeli almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı