Cep telefonu ve tablet tutucu stand

Bu satıcı aynı fiyata 3 tane gönderiyor. İlla tahtanızın üzerinde ıkea yazsın istiyorsanız orası farklı.

Bu da var ben de TV'nin ayağını yükseltmek için kullanıyorum.
Üzerine IPad'i koyunca taşımıyor devriliyor.
Ve telefon kılıfı olunca sığımıyor içine.
Benim attığım hem ağır ürünleri taşıyabiliyor devrilmiyor. Hem de geniş ikinci bir ağzı var. Ayrıca bambu.

Bu da var ben de TV'nin ayağını yükseltmek için kullanıyorum.
Üzerine IPad'i koyunca taşımıyor devriliyor.
Ve telefon kılıfı olunca sığımıyor içine.
Benim attığım hem ağır ürünleri taşıyabiliyor devrilmiyor. Hem de geniş ikinci bir ağzı var. Ayrıca bambu.
Anladım, kalite farkı var yani. Aslında alabilirim böyle bir şey, okulda öğle arası 1 bölüm dizi izlerim bununla.

Bu tarz stantlardan daha mı iyidir peki?

Şahsi fikrim olarak evet, özellikle attığınız o üründen kat be kat daha kullanışlıdır. Öncelikle stand alınacaksa ya tahta ya da alimunyum seviyesinde bir malzeme olmalı ve tabii ki altını çizerek yazıyorum: Ergonomik (minyatür seviyesinde olmayacak şekilde) ve aynı zamanda az fonksiyonele sahip olmalıdır (açılıp kapanabilen, yüksetilebilen vs). Her ne kadar sözde güçlendirilmiş plastik lafı kullanılsa da aslında kullanışsızdır, bu konuda tecrübeye sabit diyebilirim. Plastiklerin özellikle menteşe kısmında (açılır kapanandan ürünlerden bahsetmekle beraber) ürünün bir süre sonra elinde kalma olasılığı çok daha yüksek. Ya konu sahibinin attığı ürüne yönebilirsin ya da Ugreen, Baseus gibi köklü markanın telefon standların modellerine bakabilirsin. Her 3 markanın farklı modellerine sahibiyim ve aktif kullanıyorum.

Priz için olanı A101'de 5TL.

Screenshot_20220725-125731.jpg

Fiyatı yanlış yazmışsın ve şeker pembesi çok tatlıymış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı