Cep telefonu vs PlayStation 4 Slim

Umut Ensar

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ocak ayına kadar bir ürün alacağım ancak telefon ve konsol arasında kaldım. GTX960 takılı bir bilgisayarım var ancak ailemin işlerinden dolayı bilgisayar aileye alındı, bana değil. Ben de kendime bir ürün alacağım, sizce telefon mu alınmalı yoksa oyun konsolu mu? (13 yaşındayım)

Telefon alternatifi: Samsung Galaxy A51.

Oyun konsolu alternatifi: PlayStation 4 Slim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba ocak ayına kadar bir ürün alacağım ancak telefon ve konsol arasında kaldım. GTX960 takılı bir bilgisayarım var ancak ailemin işlerinden dolayı bilgisayar aileye alındı, bana değil. Ben de kendime bir ürün alacağım, sizce telefon mu alınmalı yoksa oyun konsolu mu? (13 yaşındayım)

Telefon alternatifi: Samsung Galaxy'a51.

Oyun konsolu alternatifi: PlayStation 4 Slim.

Telefon gelecekte daha çok işine yarar liseye geçince telefon al.

İşletim sistemi Android olan telefonları tavsiye etmiyorum.

Telefon lazım mı en önemli soru bu burada lazım değilse tabii ki PS4 ama birisini arayacaksan ders için WhatsApp için gibi şeylerde telefon. Konu biraz saçma olmuş ikisi de farklı alandaki şeyler oyun oynayan PS4 alır ama telefon ihtiyacı olan kişi PS4 almaz telefon alır. Yani hangisine ihtiyacın varsa onu al.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı