Cep telefonum çalındı

Sen telefonu bırak canın sağ ona şükret.
Bende de yurtta çalındı IMEI istediler polisler ilgilendi verdim 3 yıldır sonuç yok.

Son düzenleme:
Çoktan elden çıkarmışlardır. Yurt dışına gönderir, orada satarlar. Veya Terör örgütüne gönderirler.

Çok hızlı bir şekilde ilgili birimlere haber verin . IMEI numarası değiştirilirse telefonunuzu asla bulamayabilirsiniz.

Telefonunuzda kasko varsa çalınma gibi durumlarda resmi işlem başlattığında yeni telefon verıyorlar.
Telefonunuzu kilidin biraz uğraşırlarsa kırabilirler. Resmi işlemleri sakın ertelemeyin bilgileriniz vb.
ele geçirirler. Sizi çok zor durumda bırakabilirler fakat IMEI numarasından bulurlar. Kardeşim eğer telefonun Wi-Fi GPS kapatsalar bile telefonun çalışıyorsa tamamen kapatmamışlarsa %99 bulurlar az önce bu konuda tecrübeli arkadaşlarla konuştum.

Peki MIUI sürümü? Sadece Android sürümüne bakmayın MI cihazlarda.

Ben A50 kullanıyorum, Android 9 da iken şifremi girmeden WIFI, Mobil Veri ve bir çok ayar kapanmıyordu, şifre istiyordu. Android 10 sürümüne güncelledim ve durum hala aynı.

MIUI sürümünde işler değişiyor. Samsung ile Xiaomi'nin ne alakası var şimdi?

Bu seçeneği Samsung sunmamış ki, Android sunmuş ve diğer saf Android cihazlarda da var.

Demek istediğim Samsung saf Android'i düzenliyor ve bu özelliği hiç ellemiyor olduğu gibi bırakıyor mantık iken bunu MIUI'da yapmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…