Cep telefonunuzun modeli nedir?

Tam 9 yıl boyunca iPhone 4 kullandım. 9 yılın sonunda bataryası öldü. Ben de değiştirmek zorunda kaldım zira WhatsApp artık IOS 4'ü desteklemiyordu. 9 yıl sonra bataryasını değiştirmek dışında hiçbir sorun çıkarmadı, defalarca düşmesine rağmen.

Sonra Huawei P Smart 2019 aldım. Çok daha dandik bir kasası ve kalitesiz plastiği vardı. Arka kapak çizilmeye pek müsaitti. Aldıktan 3 ay sonra ekranda hafif sararmalar oldu. Kamerasında da bir sorun vardı. Servise verdim yaptılar. Alalı 2,5 yıl olmasına rağmen batarya sağlığı azaldı. %15'ten sonra çok hızlı bir şekilde %3'e inip kapanıyor. Ayrıca ekran, gövdeden ayrılmaya başladı üstten. Ayrıca birkaç sekme açınca önceki sekmeye geçtiğinizde uygulama yeniden başlatılıyor.

Bundan sonraki telefonum Apple olacak her ne olursa olsun. Telefonu Apple yapıyor.

Samsung Galaxy s10.
Bundan önce iPhone 7 kullanıyordum, S10'a geçince rahat bir nefes aldım.
Crdroid kurdum, bayağı hızlı. Rahat beni birkaç sene daha götürür gibime geliyor.

Samsung telefonlar güzel. Redmi Note9 yerine A20s, A30 alabilirdim, nasip değilmiş neyse.

Nokia her zaman benim için önemlidir. Yeni nesil Nokia tuşlu telefon alacağım, para biriktiriyorum.

Biliyorum, zaten internete falan da giriyor. İyi ama yani biraz eskidiği için değiştirmeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı