cepustam.com güvenilir mi?

cepustam.com sitesi üzerinden işlem yaptıran oldu mu?
Fiyat listesinden yola çıkarak, bu fiyatlarda yedek parça veya diğer onarım ürünlerinin kalmadığını düşünüyorum. Pek güvenilir gelmedi bana.
"KAMERA DEĞİŞİMLERİ:50-150 TL ARASINDADIR." nasıl yani? O zaman siz bana telefon toplayın bu kadar ucuzsa.

Hocam şahsen ben de güvenilir bulmadım. Teknik servis demişler kendine Xiaomi'nin ancak bunun ondan haberi yok :D tavsiyemdir yaklaşmayın yan sanayi ile uğraşırsınız. Sorununuz nedir bu arada?

Hakkında kısmında adres yazıyor fakat dükkanları olduğundan pek emin değilim. Fiyatlar üç kuruş daha uygun diye böyle bir risk almazdım, her zaman kurumsal yerler tercih edilmeli.

Xiaomi enes budak diye Facebook da popüler birinin bilgi almak istedim

Ayrıca

Özel Xiaomi Teknik Servis Telefon Tamiri

Diye açılmış baya eski işletmeymiş

Hocam şahsen ben de güvenilir bulmadım. Teknik servis demişler kendine Xiaomi'nin ancak bunun ondan haberi yok :D tavsiyemdir yaklaşmayın yan sanayi ile uğraşırsınız. Sorununuz nedir bu arada?
Mi10t pro ses sorunu mevcut. Bir kaç video gördüm yapmışlar tamirini

Son düzenleme:
Xiaomi Enes budak diye Facebook da popüler birinin bilgi almak istedim

Ayrıca

Diye açılmış bayağı eski işletmeymiş

MI10t Pro ses sorunu mevcut. Birkaç video gördüm yapmışlar tamirini

Hocam ben şahsen güvenemedim. Fiyatları biraz tuzludur ancak kadıköyde GSM iletişim var. İşlerinin hakkını verip arkalarında duruyorlar. Total'de oradan 7-8 kere tamir ettirdim telefonumu. 100 daha veririm düzgün işçilik ile yaptırırım kafasındayım. Telefon maalesef ucuz bir şey değil :/

Xiaomi enes budak diye Facebook da popüler birinin bilgi almak istedim

Ayrıca

Diye açılmış baya eski işletmeymiş

Mi10t pro ses sorunu mevcut. Bir kaç video gördüm yapmışlar tamirini
Ve üstüne yetkili servis bile değiller. Google'a da güzel reklam yapmışlar puanlama kısmından. Şikayetvar'da kayıtları bile yok. Ben şahsen gram güvenemedim. Ona götüreceğime mahalledeki ustaya götürürüm aynı şey bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı