2022 Aralık ayında bende bıçaklandım ve hastaneye gitmek zorunda kalmıştım ve haliyle polisler benden ifademi almıştı o zamanlar 17 yaşındaydım benim olayımda kamera kaydı yoktu ama görgü şahitleri vardı. Şahıs yakalandıktan sonra hemen cezaevine yollandı, olay incelendi ve bende şikayetçi oldum. Aylar sonra olay uzamasın diye şikayetimi geri çekmek istediğimde avukatım olayın başından bu yana şikayetçi olsam da olmasam da olayın kamu davası olduğunu söyledi. Dava sürecim halen devam etmekte ama "mağdur" olduğum için bir buçuk yıldır mahkemeye çağırılmıyorum. Yüksek ihtimalle savcı ve polis senin ifadeni aldıktan sonra sanığı bulduklarında cezaevine atarlar, sanık tutuklu yargılanır mahkemede ve sonrasında artık seni sık sık çağırmazlar ama karar ne çıkar bilemiyorum. Ben şahsen beni bıçaklayan şahısla daha dün kahve içmeye gittiğim bir mekanda karşılaştım. Adalete diyeceğim pek bir şey yok ama şikayetçi olun, bu olay sizi korkutmasın sonuç ne çıkar bilemem ama korkmanıza gerek yok bu saatten sonra size yazacakları bir mesaj dışarıda söyleyecekleri bir kelime bile onların cezasını artıracak. Geçmiş olsun.