Ceremical ms 1 alınır mı?

LoxiTR

Decapat
Daha fazla  
Biraz AVM'de masalara baktım ama hoşuma gitmedi, hepsi ağaç desenli çalışma masalarıydı. Ceremical ms 1 140 cm almayı düşünüyorum sadece üzerinden laptopum olacak. Herhangi bir sorun yaşayan var mı? Fiyatı da çok uygun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bundan aldım. Marka isimleri değişebiliyor. BIM de 1000 liraya bulmuştum. Monte edene kadar şüphe etmiştim sağlamlığından ama bence tam bir f/p ürünü.

Üzerinde 24 inç monitörü tutturduğum standım ile duruyor. 2 rafı da cabası.

Bulabilirsen tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben bundan aldım. Marka isimleri değişebiliyor. BİM de 1000 liraya bulmuştum. Monte edene kadar şüphe etmiştim sağlamlığından ama bence tam bir F/P ürünü.

Bulabilirsen tavsiye ederim.

Çok sağ ol bende ms 1 beyaz aldım forumda 2 3 tame fotoğrafını gördüm çok hoş duruyordu odamıda sıfırdan diziyordum bu fiyattan ilaç gibi geldi.

Ben bundan aldım. Marka isimleri değişebiliyor. BİM de 1000 liraya bulmuştum. Monte edene kadar şüphe etmiştim sağlamlığından ama bence tam bir F/P ürünü.

Bulabilirsen tavsiye eder.

Aras Kargo demiri yamultmuş ne yapacağım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı