Gelince haber verirseniz sevinirim. İ7 3770, H61- İ5 4590, H81 tarzı olursa da olur. Şöyle bir araştırıyorum arkadaşa yeni PC dizeceğiz de ikinci elden.Merhaba, malesef şuanlık 1156 soket anakart stoğum yoktur.
Gelince haber verirseniz sevinirim. İ7 3770, H61- İ5 4590, H81 tarzı olursa da olur. Şöyle bir araştırıyorum arkadaşa yeni PC dizeceğiz de ikinci elden.Merhaba, malesef şuanlık 1156 soket anakart stoğum yoktur.
Tabiki haber ederim.Gelince haber verirseniz sevinirim. İ7 3770, H61- İ5 4590, H81 tarzı olursa da olur. Şöyle bir araştırıyorum arkadaşa yeni PC dizeceğiz de ikinci elden.
Asus M5A78L-M/USB3 AM3+
Bu anakartı tek başına satar mısınız? Ve fiyatı ne olur, özel mesajla ulaşır mısınız?
İstanbul içi iseniz elimdeki birkaç modeli özelden sunabilirim.Konu güncel ise Element T veya Asus vento A9 model kasaya alıcı olabilirim.
Elinizde güzel ve ucuz kasa varsa oda olur bütçem kısıtlı 85-90 TL
Ben EFT yapsam olur mu?İstanbul içi iseniz elimdeki birkaç modeli özelden sunabilirim.
EFT/Havale'den öte elimdeki 2.el kasaların çoğu kutusuz olduğu için kargolamaya pek elverişli değiller. Boyutlarından ötürü ambalaj masrafı da yüksek olup, o kadar emek sonrası ürünün elinize sağlam ulaşmama ihtimali de var. Bu ihtimalleri düşünüp şehirdışına kasa gönderimi yapmamaktayım. İstanbul içi tanıdığınız var ise gelip yerinde inceleyip teslim alabilir.Ben EFT yapsam olur mu?
Aydın'da oturuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.