Satılık Çeşit Çeşit Bilgisayar Parçaları

Hocam monitöre talibim. Nereden, ne zaman alınma, ürünün durumu nasıl bilgi verebilir misiniz?

27 inç olana.
Merhaba, ürün 22.04.2017'de Vatan Bilgisayar'dan adıma kesilen fatura ile alınmıştır. Kutu, fatura, kutu içeriği mevcuttur. 3 Yıl garantili olup 22.04.2020 tarihine kadar garantisi devam etmektedir. Ürün bu zamana kadar üzerindeki jelatini ile kullanılmıştır. Beyaz renkli modelidir. Yerinde test imkanı sunuyorum. Monitörde ölü piksel, çizik, kırık bulunmamaktadır.

Merhaba, mesaj gönderemedim ama bu anakart halen satılık mı? Asus M4A79XTD-Evo AM3 soket

Merhaba, ürün 22.04.2017'de Vatan Bilgisayar'dan adıma kesilen fatura ile alınmıştır. Kutu, fatura, kutu içeriği mevcuttur. 3 Yıl garantili olup 22.04.2020 tarihine kadar garantisi devam etmektedir. Ürün bu zamana kadar üzerindeki jelatini ile kullanılmıştır. Beyaz renkli modelidir. Yerinde test imkanı sunuyorum. Monitörde ölü piksel, çizik, kırık bulunmamaktadır.
Nereden iletişime geçebilirim sizinle?

Nereden iletişime geçebilirim sizinle?
0531 510 0750 bu numaradan ulaşabilirsiniz. Cumartesi'ne kadar Ankara'da olacağım. Döndükten sonra yardımcı olabilirim.
Fiyatlar uygun.
E7500'ü kargo ile yollar mısınız ?
Merhaba, tabiki kargo ile gönderimim olur. Gönderim öncesi ürünün stok bilgisi son kez kontrol edilip hala stokta mevcut ise istediğiniz şekilde alışverişi tamamlayabiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı