serhat uzun Hectopat Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #1 Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce topladığım sistemde çeşitli mavi ekran hataları almaya başladım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Minidump (32) MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com
Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce topladığım sistemde çeşitli mavi ekran hataları almaya başladım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Minidump (32) MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.893 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 28 Şubat 2021 #2 Merhaba. Dosyalarınızı inceledim. FACEIT, BattlEye ve cng.sys adlı dosya/uygulamalar mavi ekrana sebep olmuş. BattlEye ve FACEIT yazılımlarını kaldıralım. USB aygıtlarınızı çıkartın, sürücüler çakışmasın diye. BIOS sürümü güncel değilse güncelleyelim. Artı 0 Eksi
Merhaba. Dosyalarınızı inceledim. FACEIT, BattlEye ve cng.sys adlı dosya/uygulamalar mavi ekrana sebep olmuş. BattlEye ve FACEIT yazılımlarını kaldıralım. USB aygıtlarınızı çıkartın, sürücüler çakışmasın diye. BIOS sürümü güncel değilse güncelleyelim.
KS KS serhat uzun Hectopat Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #3 KojiroHyuga04 dedi: Merhaba. Dosyalarınızı inceledim. FACEIT, BattlEye ve cng.sys adlı dosya/uygulamalar mavi ekrana sebep olmuş. BattlEye ve FACEIT yazılımlarını kaldıralım. USB aygıtlarınızı çıkartın, sürücüler çakışmasın diye. BIOS sürümü güncel değilse güncelleyelim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ilginize, usb aygıtlarını çıkarın kısmını anlamadımi mouse klavye takılı sadece ama. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Merhaba. Dosyalarınızı inceledim. FACEIT, BattlEye ve cng.sys adlı dosya/uygulamalar mavi ekrana sebep olmuş. BattlEye ve FACEIT yazılımlarını kaldıralım. USB aygıtlarınızı çıkartın, sürücüler çakışmasın diye. BIOS sürümü güncel değilse güncelleyelim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ilginize, usb aygıtlarını çıkarın kısmını anlamadımi mouse klavye takılı sadece ama.