MaxDecimus
Hectopat
Daha fazla
Geçenlerde Epic Games desteğe yazdım. Hesabımdan bazı oyunları kalıcı olarak kaldırmak istiyordum. Bana hesaptan kaldırmak istediğim oyunları yazmamı söylediler ve ben de yazdım. Sonrasında politikaları gereği kaldıramayacaklarını söylediler. Ben de pek bir şey demedim. Anlayışla karşıladım. Saçma bulduğum şey, oyun isimlerini istemeden önce politikaları neredeydi? Her neyse. Sonrasında bir hesaptan başka bir hesaba oyun aktarmanın mümkün olup olmadığını sorduğumda bana 5 adet oyunun başka bir hesaba aktarabileceğini söylediler. Ben de tamam deyip aktarılmasını istediğim oyunların isimlerini yazdım. İşlemin gerçekleştirilebilmesi için iki mail hesabıma da doğrulama yolladılar. Doğrulama işlemlerini tamamladım. Fakat bir geri dönüş yapılmadı. Ben de bugün canlı desteğe yazdım. Aldığım cevap şuydu: Güvenlik eksikliklerinden dolayı işlemler gerçekleştirilemiyor, anlayışınız için teşekkür ederiz. Ben de yazdım neymiş bu güvenlik eksiklikleri? Bana yapın dediğiniz her şeyi yaptım daha ne yapayım dedim. Buna verdikleri cevap şahane komikti: Güvenlik sebepleri nedeniyle sorunuza cevap verememekteyim. Şaka mı ya bu? İki gündür uğraşıyorum, mail bekliyorum dönüş sağlamıyorlar. Üstüne ben canlı destekte bunu dillendirince yine "politikaları gereği" cevap veremiyorlar. Ne diye oyaladınız o zaman beni ya? Rezalet ve amatör bir müşteri hizmetleri. Launcher'ı da rezalet. Bundan sonra Epic Mepic yok kardeşim. Alacağım oyun Epic Games'te 100.000 lira daha ucuz olsa, kredi çeker Steam'den alırım.