Elektronik Çeşitli switch indirimleri

Ben olsam Z87 switchlerinde yay sesi yoksa ve grafik olarak da iyiyse kullanır geçerdim ama sadece yay sesi bile varsa direk düşünmem değiştirirdim.
Hocam henüz gelmedi elime. İncelemesini de bulamadım yay sesi varmı yokmu bilemiyorum. Ama benim elime gelene kadar indirim bitebilir.

Hocam henüz gelmedi elime. İncelemesini de bulamadım yay sesi var mı yok mu bilemiyorum. Ama benim elime gelene kadar indirim bitebilir.

Muhtemelen var yay sesi. Z11 için birisi ufak tefek var demişti.

Bubblegum'lar ortalamadan daha ince sesli pek tok değil aslında. Bol foam'lu bir klavyede daha tok olur tabii

Ben ggboy kang white V3 aldım Z11 için iyidir değil mi?
Ağır tactile switch olur dersen ciy asura'lardan al, daha iyiler

Bu cıy asuralar önceden lubeluymuş ama kang white değil sanırım gerek var mı bir şey almaya?
İkiside prelubed ama ktt kang white'daki lube işi pek iyi değil, ciy asura'dada kötü lube'lu bir batch gelme ihtimali var ama genelde kang white'dan daha iyi lube olarak

Fiyatından dolayı kang white V3 alacağım sanırım. CIY asura pahalı geldi. Sesleride aşıri farklı değil.
@Salih7158 hocam peki sizce değer mi Kang White almaya? Yoksa Z87'nin kendi switchleri yeterlimidir?
Hissiyat ve ses olarak ciy asura ve ktt kang white'ın alakası yok. İkisinide deneyimledim.

Bana %100 kasa önerebilir misiniz, ses tekerleği olan?

Razer Green switch kullandınız mı daha önce?

Redragon K552 kullanıyorum, blue switch gibi basış hissi tok ama sessis çalışan bir switch istiyorum hangisini önerirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…