Elektronik Çeşitli switch indirimleri

Bubblegum'lar ortalamadan daha ince sesli pek tok değil aslında. Bol foam'lu bir klavyede daha tok olur tabii
Benimde favori switchlerimden biri Grain Gold X zuoce bubblegum sesi çok hoş ve tok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben ggboy kang white V3 aldım Z11 için iyidir değil mi?
Ağır tactile switch olur dersen ciy asura'lardan al, daha iyiler

Bu cıy asuralar önceden lubeluymuş ama kang white değil sanırım gerek var mı bir şey almaya?
İkiside prelubed ama ktt kang white'daki lube işi pek iyi değil, ciy asura'dada kötü lube'lu bir batch gelme ihtimali var ama genelde kang white'dan daha iyi lube olarak

Fiyatından dolayı kang white V3 alacağım sanırım. CIY asura pahalı geldi. Sesleride aşıri farklı değil.
@Salih7158 hocam peki sizce değer mi Kang White almaya? Yoksa Z87'nin kendi switchleri yeterlimidir?
Hissiyat ve ses olarak ciy asura ve ktt kang white'ın alakası yok. İkisinide deneyimledim.

Bubblegum'lar ortalamadan daha ince sesli pek tok değil aslında. Bol Foam'lu bir klavyede daha tok olur tabii.

Ağır tactile switch olur dersen ciy Asura'lardan al, daha iyiler.

İkisi de prelubed ama ktt kang White'daki lube işi pek iyi değil, ciy Asura'da da kötü Lube'lu bir batch gelme ihtimali var ama genelde kang White'dan daha iyi lube olarak.

Hissiyat ve ses olarak ciy asura ve ktt kang White'ın alakası yok. İkisini de deneyimledim.

Razer Green switch kullandınız mı daha önce?

Cıy asura - X35 192 TL, X70 389 TL.
Agır tactile, Outemu hotswap soketlerine uyumlu.
-

Grain Gold X zuoce bubblegum - X30 168 TL.
Şu anki favori switchlerim. Bu fiyata çok iyi. Linear.
-

Zuoce litchi milk - X30 233 TL.
Hafif tactile.
-

Bsun Rise dream - X35 161 TL.
Linear.
-

Outemu silent Lime/Peach - X35 180 TL.
Sessiz tactile/linear.
-

Bsun ruben hornet - X35 235 TL.
Hafif tactile.
-

Bsun taichi - X35 160 TL.
Linear.
-

Mz Z1 - X30 156 TL.
Linear.

Bonus - qwertykeys Neo stabilizers 263 TL.

Redragon K552 kullanıyorum, blue switch gibi basış hissi tok ama sessis çalışan bir switch istiyorum hangisini önerirsin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı