Çeşitli W10 Modlu ISO deneyimlerim ve Valorant FPS değerleri

@@Jukac
Çok kötü bir sistemim var 2 GB RAM Intel Pentium 2.0 GHz APU bir sistem var rekos kurmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Dostlar bilgisayarımın özellikleri gayet iyi, RTX 2060 falan bulunmakta. Sizce modlu ISO'ları kullanayım mı? Ne kadar yüksek performans ve input lag olmaması benim için çok daha iyi. Ggos kullanıyorum şu anda fakat yarı Türkçe yarı İngilizce olması canımı çok sıkıyor. Ghost Spectre'yi önermeyin lütfen, çok berbat bir Custom ISO. Sizce normal Windows sürümüne mi geçsem ne dersiniz?

Konu sahibine göre Custom ISO'lar ciddi bir performans artışı ve düşük gecikme değerleri sağlıyor. Güvenlik arkaplanda ise Custom ISO kullanabilirsiniz. Bu tarz testleri kendiniz de yaparak bir karşılaştırma yapabilirsiniz.

Profesyonel oyuncular bu aralar AtlasOS kullanıyor sanırım.

Profesyonel oyuncular bu aralar atlasos kullanıyor sanırım.

Şu ana kadar deneyimlediğim en iyisi atlasos oldu, fakat Türkçe dil desteği bulunmuyor. Bir şekilde yükleyebilsen bile yarı Türkçe yarı İngilizce olması canımı sıkıyor. İngilizcede rahatlıkla kullanabilirim fakat içim rahat etmiyor. Bir şekilde Türkçe dil paketi yükleme şansım var ise Atlasos'e geçeceğim. Bu konu hakkında bilgin var mı?

Windows'tan %46 daha fazla FPS, evet şaka değil gerçek. 3-4
Hocam Uygulama Desteği Açısından Sıkıntı Çıkartırmı

@Jukac Hocam merhaba, konuyu bayağı inceledim ve sanırım kararım AtlasOS oldu. ISO'nun linkini atabilir misiniz acaba? Bu arada oynadığım oyunlar; Valorant, CS:GO, LoL, GTA 5, GTA 5 FiveM, bu tarz oyunlar oynuyorum sıkıntı çeker miyim? FPS artışı için kurmak istiyorum.

Güvenlik konusu arkaplanda ise kurulabilir. Bahsi geçen oyunlarda sorun yaşamazsınız. 20H2 sürümünü kurun.

Teşekkürler hocam sizce buradan hangi sürüm indirilmeli? Eski olanda Discord ekran paylaşımı sıkıntısı diyor sanırım yeni olanı kurmak daha iyi ve yeni olanda faceit edition var normaliyle arasında tek fark faceitin kurulabilmesi mi?

Bir de atlasOS un Türkçe desteklemediği söyleniyor Türkçeye çevirmenin bir yolu var mı?

Son düzenleme:
Rekos kullanan varsa nasılda Valorant'ta 100 FPS alıyorum ve bu bana yetersiz 120 Hz im var arada kasıyor atlasos da aynı şekilde kullanan varsa kac FPS fark etti ve güvenilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…