Çeşitli W10 Modlu ISO deneyimlerim ve Valorant FPS değerleri

• Konuyu başlatan Jukac
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 409
  • Görüntüleme 79.926
Valla emin değilim ama başka yerde bulamadım.

Birisi daha güncel sadece.

Müsait olduğum zaman deneyeceğim toplu olarak not ettiklerimi. Bunu da listeye aldım. Bu arada ggOS'da da Update tamamen yok.
rekOS sisteminde valorant oynayarken sürekli oyun çöktü hatası veriyor ekran kartı üzerinden ve oyun kapanıyor. Bütün sürümleri denedim fakat sorun çözülmedi. rev,ATLAS,ggos bunlarda bir sorun olmadı ama rekOS malaesef sıkıntılı.

@dodgElly Evet RekOS seçici bir OS. Ancak kurabilirseniz Valorant için en iyisi odur. Bir daha denemek isterseniz masaüstündeki 1-6-8 ve Tweaks.bat'ı kurun sadece.
Neredeyse tüm amd driverlerini yükleyip denedim fakat sorunu bi şekilde çözemedim oyundayken alt tab yapıp masaüstüne geçtiğimde oyun kapanıyor ve amd bildirimi geliyor ekran kartı sürücüsü çöktü diye..

1657794866036.png

@Jukac hocam rekOS ta Valorant'ı indirirken bu hatayı veriyor nasıl çözebilirim?

Nasıl donuyor? Sadece tam ekran yapınca mı? Ekran kartın ve sürücün nedir? Tweakleri yaptın mı?
Ekran kartı sürücüsü
Nasıl donuyor? Sadece tam ekran yapınca mı? Ekran kartın ve sürücün nedir? Tweakleri yaptın mı?
Evet sadece tam ekran olunca oyun çalışıyor ama ekran donuyor pencereliye alınca düzeliyor ama o zaman da fps çok azalıyor
472.12
Tweakleri yaptım

Bende kurmayı düşünüyorum. Fakat nedense içimden bir ses kurma diyor. Neyse bu konuyu saklayayım. Bir gün kurmak istersem kurarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı