Çeşitli W10 Modlu ISO deneyimlerim ve Valorant FPS değerleri

• Konuyu başlatan Jukac
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 409
  • Görüntüleme 80.074
Düzenlenmiş ISO'ların çoğunda dokunmatik yüzey kapatılır birkaç tane hizmeti açtıktan sonra düzelmesi lazım. (çözümü bulursam tekrardan ekleme yaparım)

Hocam çok teşekkür ederim eğer bir şey bulursanız sevinirim. Deneyimlediğim diğer ISO'larda dokunmatik yüzey çalışıyor ama hızını ayarlayamadım. (scroll) Firmware sürücüsü var kurulmuyor.

Rekos 1709 v0.4 kullanmaya başladım ve uygun sürücü bulmakta zorlandım ve masaüstüne gelen Tweak uyguladıktan sonra ayarlarda sıkıntılar oluştu ve normalde oynadığım oyunlarda da bazı sıkıntılar oldu ve öncesinde OgnitorenKs 21H2 kullanıyordum ve Valorant üzerinde FPS farkı göremedim.

Açık konuşacağım ben nerdeyse bütün custom windowsları kullandım atlas,ggOS,XOS,ReviOS fakat oyunlarda fps değerim değişmedi ortalama olarak maksimum fps artmış olabilir fakat dediğim gibi ortalama FPS aynı kaldı. O Yüzden Normal w11 kullanın kurduktan sonra bir kaç ayar yapın.

Açık konuşacağım ben neredeyse bütün Custom Windows'ları kullandım atlas, ggos, xos, ReviOS fakat oyunlarda FPS değerim değişmedi ortalama olarak maksimum FPS artmış olabilir fakat dediğim gibi ortalama FPS aynı kaldı. O yüzden normal W11 kullanın kurduktan sonra birkaç ayar yapın.

Windows 11 performans farkı olur mu?

Yalnız OgnitorenKs ISO'ları performans imaj. Yani Xbox güncelleme mağaza tarzı hizmetler aktif. Bundan dolayı her oyunu oynayabilirsiniz. Ancak diğer Lite ISO'larda güncelleme XBOX mağaza tarzı hizmetler olmadığı için XBOX bağlı oyunları 1803 ve üstü isteyen oyunları oynayamazsınız.

Yalnız ognitorenks ISO'ları performans imaj. Yani Xbox güncelleme mağaza tarzı hizmetler aktif. Bundan dolayı her oyunu oynayabilirsiniz. Ancak diğer Lite ISO'larda güncelleme Xbox mağaza tarzı hizmetler olmadığı için Xbox bağlı oyunları 1803 ve üstü isteyen oyunları oynayamazsınız.

Yanlış biliyorsunuz Ghost Spectre'de Xbox Game Pass'i kullanmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı