Çeşitli W10 Modlu ISO deneyimlerim ve Valorant FPS değerleri

@244012
Direkt Microsoft'un kendi sunucusundan link. Türkçe yok, key bulamazsınız.

Nasıl Türkçe yok? Bu farklı bir dil sanırım?

Ekstra ayar nedir bahsettiğiniz.

Bu kanalın videolarında gösterdiği birkaç ayarı yaptım Regedit ayarları vs oyunlarım daha akıcı oldu. Normalde ben inanmam bu tarz şeylere deneyeyim dedim geri yükleme noktası oluşturup yaptım özellikle drop yaşadığım kasma hissi olan ve kasan oyunlar da denedim bayağı fark etti.

YouTube kanalı: https://www.youtube.com/c/TechieSavi/videos

AMD Radeon settings videosuna kadar olanları uyguladım bu arada. Bazıların da aynı şeyleri gösterdiği için es geçtim.

@244012 Resmi sürümde Türkçe yok, şu an kullandığınız modlanmış olmalı.

@244012 Resmi sürümde Türkçe yok, şu an kullandığınız modlanmış olmalı.
Şu anda İngilizce kullanıyorum Windows'u.

Hangi konuda guvenmiyorsunuz?
İçinde herhangi bir virüs olabilir.

Calypto.pow neymiş öyle boşta 91 derece gördü bilgisayar.

Son düzenleme:
@244012 O kadar gördü mü cidden O güç planında dikkat ettiysen cpuyu sürekli %100 de çalıştırıyor görev yöneticisinden bakabilirsin. Doğal yani ısınması ve maksimum güçte çalıştırıyor cpuyu

Çok eski bir bilgisayarım var 4 GB RAM var kursam video izlemek ya da başka şeylerde yardımcısı olur mu?

Beni etiketliyecektin sanırım? Türkçe dil paketi entegre edilmiş bir sistem.

RekOS v0.4.ISO indirsem 4 GB RAM ve çok ötü bir işlemci var yüklenir mi ya da yüklense yardımıcı olrmu.

Son düzenleme:

RekOS 0.4 bir türlü Türkçe olmuyor normal Windows'taki başlat menüsü olması için openshell programını kaldırdım arama tuşu yok bir şey aratamıyorum saat kendi kendine 2 saat ileri veya geriye gidiyor kısaca eski Windows olduğu için beğenmedim.

Ben beğenmedim birçok sorunla karşılaştım eski sürüm olduğu için olabilir güncel kalmak için ReviOS 22H2 deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…