Çeşitli W10 Modlu ISO deneyimlerim ve Valorant FPS değerleri

• Konuyu başlatan Jukac
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 409
  • Görüntüleme 79.906
Atlas OS 20H2 boşta.

1672588157540.png

1672588279944.png

@uzeyirmehdizade sürücü yazılımları çalışıyor mu? 1809 kadar olmasa da en kötü 50 işleme kadar indirilebilir. Bu arada hiç bir zararı yok 70 işlem de gayet az ben biraz abarttım. 28e kadar da düşürebiliyorum fakat sebebini anlamadığım şekilde ip değiştiği için internetim kesiliyor. 3 işlem dns ve ip'yi otomatik buluyor elle girince gerek kalmıyor ama değişince internet kesiliyor.

@uzeyirmehdizade sürücü yazılımları çalışıyor mu? 1809 kadar olmasa da en kötü 50 işleme kadar indirilebilir. Bu arada hiç bir zararı yok 70 işlem de gayet az ben biraz abarttım. 28e kadar da düşürebiliyorum fakat sebebini anlamadığım şekilde ip değiştiği için internetim kesiliyor. 3 işlem dns ve ip'yi otomatik buluyor elle girince gerek kalmıyor ama değişince internet kesiliyor.

Evet çalışıyor.

@Genso bende şu an atlas 1803 teyim boşta arka planda 30-35 arası işlem aktif dpc latency checker 10 us değer alıyorum. Str kurulu

Static ip atayıp 3 adet internet servisini devre dışı bırakabiliyorsun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı