Çeşitli W10 Modlu ISO deneyimlerim ve Valorant FPS değerleri

@Muhammed Ali Iskın
AtlasOS'da aşırı ayar deneyip FPS drop yaşadığım ve çözemediğim için tekrardan LTSC geçtim. Bazı servisleri devre dışı bıraktım, STR kurdum, Ultimate Performance planını seçtim. AtlasOS ile aynı gecikmeyi alıyorum, FPS ise 210'dan 290'a çıktı. Ne Calypto'nun ayarlarla uğraştım ne başka bi' güç planı kurdum ne de program kurdum.

Ben de geçmek istiyorum. Nasıl ISO bulabilirim? Lisans etkinleştirmeden mi kullanılıyor?

@Genso Fps farkı hangi oyunda gerçekleşti?

Keşke sıfırdan yine atlas 1803 kursaydın. Ben şu an xos 1803 kullanıyorum ekstra oalrak str kurdum ve intterrupt affinity ile USB ve GPU ataması yaptım. Dpc latency checker ile 11-12 us alıyorum. Ultimate yerine atlas, rek OS, zoyata vs güç planı tavsiye ederim. Stock güç planları hiç stabil değil. Bu yeni yapılmış bir benchmark . İndirme linkini de ekliyorum.

@244012 Custom iso düşünürseniz atlas 1803 veya xos 1803 öneririm. Microsoft store istiyorsanız atlası tercih edin.

Dosya Ekleri

• 446CD127-EBA5-4894-9B5E-E93BCC97F283.png
    63,5 KB · Görüntüleme: 254
Son düzenleme:
@Genso Normalde üzerine çift tıkladıgında otomatik ekliyor güç planları arasına ama soft ise tıklanmıyorsa. Aşağıda verdiğim kod ile ekleyebilirsin. Tabii önce güç planını C içerisine atman gerek. Kodda powdan önce gelen kısmı kendi güç planı ismiyle değiştir. Sonra cmd ye kodu yapıştır. Tavsiyem RekOs kullanın Calyptonun idle off olmadı mı çok esprisi yok.

powercfg -import "C:\güçplanı.pow"

@Genso Isınma problemin yoksa idle off kullan bence. Benim çok ısınıyor o yüzden kullanmıyorum. Zaten idle off yaparsan yani %100 de çalıştırırsan calypto en iyisi ama kullanmayacaksan RekOs un güç planı daha iyi olur.

RekOS 1709 v0.4 versionunu indirdim artık valorant o windows sürümüne destek vermiyor yani boşuna 1709 ve altı sürüm indirmeyin valorant için ya rekos 0.5 de 1809 version yaparsa onu kullanıcaz mecbur

@Muhammed Ali Iskın
Sistemler arası FPS farkı idle kapalı olduğu içinmiş. CS:GO atölye FPS testinde idle kapalıyken 210-220, açıkken 290-300 FPS alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…