Çeşitli W10 Modlu ISO deneyimlerim ve Valorant FPS değerleri

Hocam sanal çekirdekler falan açık zaten. Ht dediğin de aktif. Ben 5 ve 7 yaptım ama doğru mu acaba? Sorun yaşamadım gerçi de.
HyperThread açıksa ardışık çekirdek olmak zorunda. 0-1 veya 2-3 gibi. O yüzden 5-6 yapman gerekiyor. Eğer HT kapalı olsa idi tek çekirdek yapman gerekiyor.

Güç planı isteyenler için link bırakıyorum.

Powerplans.zip

FoxOs 22H2 kullan.

Hocam imzadaki laptop için ne önerirsin? Atlas OS 20H2 kullanıyorum Windows 11 21H2'den geçtim pek bir fark hissedemedim.

Hocam FoxOS 22H2 kurdum fakat ben laptop kullanıyorum ve ekranim
Bozuk oldugu icin monitor almistim simdi ise cogu Custom ISO'da monitor calismiyor normal windowsda calisiyordu nasıl duzeltebilirim?

5-6 yaptım bakalım test edelim biraz.
Eğer çekirdek ataması sıfırdan başlıyorsa 4-5 yapmalısın. 1 den başlıyorsa 5-6. İlk gelen gerçek sonraki sanal çekirdek.

Hocam FoxOS 22H2 kurdum fakat ben laptop kullanıyorum ve ekranim
Bozuk oldugu icin monitor almistim simdi ise cogu Custom ISO'da monitor calismiyor normal windowsda calisiyordu nasıl duzeltebilirim?
Onunla alakalı bilgim yok malesef. Discord sunucularına girip support bölümünden bilgi alabilirsiniz yardımcı oluyorlar.

Buna göre o zaman 4-5 mi seçeceğim?

Hocam konu 33 sayfa olmuş okuyamadım da Bunların yanında Windows 8.1 ve 7'yi de ekleyebilir misiniz?

Set timer resolution.

Set timer resolution.

Vallahi hocam her şeyi denedim kesinlikle 500'ün altına düşmüyor. 1 kere LTSC 1809'da sanırım anlık olarak 30'a düşüp geri 500 oluyordu gecikme o neden oldu bilmiyorum her sistemi denedim latency düşmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…