SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 31 Temmuz 2021 #1 Kireç dipte kalıyor, peki ya klordan ayrılıyor mu? Su temizleniyor mu? Bununla birlikte minerallere bir şey oluyor mu?
Kireç dipte kalıyor, peki ya klordan ayrılıyor mu? Su temizleniyor mu? Bununla birlikte minerallere bir şey oluyor mu?
Çözüm ItsAllGoodman 31 Temmuz 2021 Mantıken gitmesi lazım. Mineraller de dibe çöker. Kireç dediğimiz şey minerallerin oluşturduğu tortu zaten.
Mantıken gitmesi lazım. Mineraller de dibe çöker. Kireç dediğimiz şey minerallerin oluşturduğu tortu zaten.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.209 Makaleler 3 Çözümler 194 31 Temmuz 2021 #2 Mantıken gitmesi lazım. Mineraller de dibe çöker. Kireç dediğimiz şey minerallerin oluşturduğu tortu zaten. Artı 1 Eksi Çözüm
Mantıken gitmesi lazım. Mineraller de dibe çöker. Kireç dediğimiz şey minerallerin oluşturduğu tortu zaten.
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 31 Temmuz 2021 #3 ItsAllGoodman dedi: Mantıken gitmesi lazım. Mineraller de dibe çöker. Kireç dediğimiz şey minerallerin oluşturduğu tortu zaten. Genişletmek için tıkla... Saf su içmenin tehlikeli olduğunu öğrendim. Mineraller giderse saf suya dönüşür, bu da tehlikeli bir durum. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Mantıken gitmesi lazım. Mineraller de dibe çöker. Kireç dediğimiz şey minerallerin oluşturduğu tortu zaten. Genişletmek için tıkla... Saf su içmenin tehlikeli olduğunu öğrendim. Mineraller giderse saf suya dönüşür, bu da tehlikeli bir durum.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.209 Makaleler 3 Çözümler 194 31 Temmuz 2021 #4 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Saf su içmenin tehlikeli olduğunu öğrendim. Mineraller giderse saf suya dönüşür, bu da tehlikeli bir durum. Genişletmek için tıkla... Saf su içmek tehlikeli fakat tehlikeli olması için 10-11 litre içmen gerekli. Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Saf su içmenin tehlikeli olduğunu öğrendim. Mineraller giderse saf suya dönüşür, bu da tehlikeli bir durum. Genişletmek için tıkla... Saf su içmek tehlikeli fakat tehlikeli olması için 10-11 litre içmen gerekli.