Cevap yazma izniniz bulunmuyor

ŞevKo

Decapat
Daha fazla  
Bazı konulara girdiğimde "cevap yazma izniniz bulunmuyor" uyarısı alıyorum. Ama başka bir konuya girdiğimde cevap yazma hakkım oluyor. Bu zamana kadar herhangi bir uyarı almadım. Uyarı alsam zaten süreli olarak cevap yazamam. Bazı konulara cevap yaz bazılarına yazma... Bilemedim. Cevap yazamadığım konulara örnek olarak aşağıdaki linki bulunan "Steam'de kayda değer indirim var mı" konusudur.

Steam'de kayda değer indirim var mı?

Bazı konulara girdiğimde "cevap yazma izniniz bulunmuyor" uyarısı alıyorum. Ama başka bir konuya girdiğimde cevap yazma hakkım oluyor. Bu zamana kadar herhangi bir uyarı almadım. Uyarı alsam zaten süreli olarak cevap yazamam. Bazı konulara cevap yaz bazılarına yazma... Bilemedim. Cevap yazamadığım konulara örnek olarak aşağıdaki linki bulunan "Steam'de kayda değer indirim var mı" konusudur.

Steam'de kayda değer indirim var mı?

Banlanmış olabilirsiniz.

İkinci el konulara mesaj yazabilmen ve konu açabilmen için 100 mesaj ve 1 aylık üyelik şartı var ve eğer ceza almışsan konularda mesaj yazma iznin olmaz.

O tarz konular yalnızca yetkililerin ve konu sahibinin yazabildiği konulardır. Üyelere kapalı ama konu sahibine açık konular oluyor bunlar. :)

İkinci el konularına yazmak istiyorum derseniz önce koşulları yerine getirmelisiniz.

Aynısı bana da olmuştu. Ben bir konuya mesaj yazmıştım ardından mesajım silinmişti, sonra sadece o konuya özel mesaj yazamıyordum. Uyarım da yoktu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı