Cevapsız konu bırakmayalım

384311

Hectopat
Makaleler
6
Sosyal'de binlerce cevapsız konu ve soru bulunmakta. Birçok kişi buraya aradığı cevabı bulmak için geliyor ama bazen açılan konular yeni konular arasına girmiyor veya çok hızlı konu onaylama zamanlarında arada kaynayıp gidiyor.

Cevapsız konular sekmesinden başlayalım. Hiç mesaj atılmamış konu ve soruların olduğu bölüme buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Şimdi gelelim sadece bir kategorideki cevapsız konuları nasıl göreceğimize.
Sosyal anasayfasında birazcık aşağıya inince kategoriler başlıyor. İstediğinize tıklayıp açın. Ben örnek vermek için "Ekran Kartı" kategorisine tıkladım. Açılan sayfada filtreleme yapmamız gerekiyor.

1

2

3

1. Filtreler butonuna tıklayın.
2. Sırala kısmından seçenekleri cevap sayısı ve yükselen olacak şekilde ayarlayın.
3. Filtreleyin.

Hepsi bu kadar.
Ayrıca bu konu altında kendi cevapsız konularınızı paylaşabilirsiniz.

Bilgim dahili konular dışında bile her yerden çözüm bulmaya çalışıyorum, kolay değil bir sürü farklı konu var cevap bulamadıklarımız, yardım edemediğimiz oluyor.

Cevap bekleyen sorular hiç mesaj girilmemiş konular değillerdir. Bazı üyeler konu sahibinin ve ziyaretçilerin işine yaramayacak bir mesaj yazıp kaçıyor. Bir artı olarak konuyu öne çıkarmış oluyorlar ama pek çok bilgili üye mesaj girilmiş deyip konuya girmiyor bile. :)

Cevap bekleyen sorular hiç mesaj girilmemiş konular değillerdir. Bazı üyeler konu sahibinin ve ziyaretçilerin işine yaramayacak bir mesaj yazıp kaçıyor. Bir artı olarak konuyu öne çıkarmış oluyorlar ama pek çok bilgili üye mesaj girilmiş deyip konuya girmiyor bile. :)
Ona yapacak bir şey yok maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı