Çeviri ile para kazanmak

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Minik bir araştırma sonrası internetten makale çevirerek 3-5 bir şey kazanıldığını duydum. Native değilim ama İngilizce yazmada çok iyi olduğumu düşünürüm. İnternette biraz bakındım fakat yine de bilen vardır diye sormak istedim. Nasıl başlayabilirim, nereye başvurabilirim? Çünkü yazları bomboş geçiyor ve bu işi yaparak çoğu İngilizce öğretmenliğinde okuyan öğrenci saatlik sadece makale çevirerek 4-5 dolar kazanabiliyormuş ki bu da 25-30 TL yapıyor. Bilginiz, tavsiyeniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki yardımcı olabilir.

Sertifika falan lazım demişlerdi çevremdeki çoğu insan fakat ben zaten İngilizce Öğretmenliği okuyorum yani bu işi yapabilirim sertifikaya ihtiyaç duymadan.
Belki yardımcı olabilir.
Ve dostum link kısaltma tarzı ve şeyler varmış galiba onları nasıl yapılacağını pek bilmiyorum ben bilgin varsa anlatabilir misin ?

Minik bir araştırma sonrası internetten makale çevirerek 3-5 bir şey kazanıldığını duydum. Native değilim ama İngilizce yazmada çok iyi olduğumu düşünürüm. İnternette biraz bakındım fakat yine de bilen vardır diye sormak istedim. Nasıl başlayabilirim, nereye başvurabilirim? Çünkü yazları bomboş geçiyor ve bu işi yaparak çoğu İngilizce öğretmenliğinde okuyan öğrenci saatlik sadece makale çevirerek 4-5 dolar kazanabiliyormuş ki bu da 25-30 TL yapıyor. Bilginiz, tavsiyeniz var mıdır?
Varsa ben de bilgilenmek isterim, hali hazırda webtoon, manga çevirisi yapıyorum bir fansubda gönüllü olarak.

Bir kaç araştırmam sonrasında da tekrardan farklı siteler buldum fakat bunların kesin kanaati veya bir kullanıcısının tavsiyesi olursa başlamak ve sizleri de oraya yönlendirmek isterim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı