Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.446 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 19 Temmuz 2019 #11 internett dedi: Anlamadın beni hala program istiyorum. Çeviri videosu yapmak için. Genişletmek için tıkla... Video yapma programı mı istiyorsunuz? Yoksa çeviri yapma programı mı? Çeviri istiyorsanız düzgünü yok. Ama ille de istiyorum diyorsan Google Translate. Video programı istiyorsanız Sony Vegas Pro.
internett dedi: Anlamadın beni hala program istiyorum. Çeviri videosu yapmak için. Genişletmek için tıkla... Video yapma programı mı istiyorsunuz? Yoksa çeviri yapma programı mı? Çeviri istiyorsanız düzgünü yok. Ama ille de istiyorum diyorsan Google Translate. Video programı istiyorsanız Sony Vegas Pro.
C Cs0kis Hectopat Katılım 16 Temmuz 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2019 #12 Merhaba çeviri yapma programı istiyorsanız eğer Aegisub programını öneririm. Bazı ince ayrıntılarını kavrarsanız gayet iyi programdır.
Merhaba çeviri yapma programı istiyorsanız eğer Aegisub programını öneririm. Bazı ince ayrıntılarını kavrarsanız gayet iyi programdır.
internett Decapat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 180 20 Temmuz 2019 #13 Evet çeviri yapmak için ama bu program kolay mı?
Jorji Costava Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 3.998 Makaleler 5 Çözümler 36 20 Temmuz 2019 #14 Adanalı gaspçı muhabbetine dönmüş iş. Ne istediğinizi anlatmanız lazım. Çeviri videosundan kasıt nedir?
Adanalı gaspçı muhabbetine dönmüş iş. Ne istediğinizi anlatmanız lazım. Çeviri videosundan kasıt nedir?
internett Decapat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 180 20 Temmuz 2019 #15 Jorji Costava dedi: Adanalı gaspçı muhabbetine dönmüş iş. Ne istediğinizi anlatmanız lazım. Çeviri videosundan kasıt nedir? Genişletmek için tıkla... Alt yazı ekleme diyebiliriz.
Jorji Costava dedi: Adanalı gaspçı muhabbetine dönmüş iş. Ne istediğinizi anlatmanız lazım. Çeviri videosundan kasıt nedir? Genişletmek için tıkla... Alt yazı ekleme diyebiliriz.
Jorji Costava Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 3.998 Makaleler 5 Çözümler 36 20 Temmuz 2019 #16 Çeviri için Memsource, düzenleme için Subtitle Edit iyidir.