Çevirisi yapılmamış manga nereden okunabilir?

Katılım
5 Haziran 2018
Mesajlar
364
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kasa: PHANTEKS White Eclipse P400A
Güç kaynağı: FSP 600W 80+ Psu
İşlemci: Ryzen 5 5600
Ekran kartı: Sapphire Nitro+ 6600XT
Anakart: Gigabyte b450 SH2
Ram: Corsair Vengeance 2x8 3000mhz
SSD: Kingston Kc3000 1TB
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Ben anime izlemede acemi sayılırım. Çok fazla ortada bırakıyorlar genelde hikayeyi. Mangalarını da okumam gerekiyor. Sanırım ilk defa webton olarak solo leveling okudum çok sevdim şimdi de koi to uso manga okumak istiyorum ancak hiçbir yerde çevirisini bulamadım 75 civarı bölüm çevirilmiş ancak 270 bölüm yayınlanmış şu ana kadar yabancı kanallarda nasıl okuyabilirim bunu bilgisi olan yardımcı olabilecek var mı resim halinde yayınlandığı için kopyala yapıştır ile çeviremiyorum da hızlıca okusam o şekilde diye düşünmüştüm.
 
Mangaları bilmiyorum fakat bazı çizgi romanların Türkçe PDF'leri var. Bir bakın derim.

Renksiz olmasını problem ediyordum başta mangada yine de okumak istedim çok ortada kalıyor hikayesi diye ama çevirisini bulamamak üzdü tek tek çevirerek okumakda çok saçma geliyor şimdi.
 
Birçok manganın İngilizce şekilde bulabilirsiniz. Büyük ihtimal adını yazdığınız anca çıkacaktır. Genel ingilizcesi çok basit. Okunması gayet kolay.

Haklısınız ancak İngilizce seviyem çok çok çok düşük temel birkaç kelime biliyorum desem yeridir yıllardır oyun oynamama rağmen kendimi geliştiremedim bu konuda öyleki geçenlerde bir dil uygulaması indirdim aynı kelimeleri en az 10 kere okudum ancak şimdi hatırlamıyorum bile hafızam rezalettir böyle şeylerde.
 

Geri
Yukarı