Satılık Çevre birimleri ve bilgisayar bileşenleri

Katılım
29 Mart 2021
Mesajlar
23.065
Makaleler
8
Çözümler
141
F710 - 650₺

Pazarlık kesinlikle düşünmüyorum. Zaten daha uyguna olan ilanlarda dongle eksik genel olarak.

Sharkoon rush ER3 (siyah)

Fiyat tekliflerinizi belirtebilirsiniz. Aklımda bir fiyat yok. Örgü kabloda biraz dolanma var onun haricinde sorunsuz. Kutu mevcut. Yanında ek kablo filan geliyor muydu bilmiyorum ama geliyorsa da yok. Sadece kulaklık var.

Mi Wi-Fi range extender Pro - 200₺

Çevre birimi değil ama elden çıksın dedim. Kutu var garanti filan bitti. Zamanında alıp evin yapısında dolayı verim alamayınca kaldırılmış, kutusunda tutulmuş bir ürün. Sorunsuz.

Dexim Elite mikrofon - 400₺

Kutu içeriği tam. Sorunsuz. YouTube'da testleri var zaten, görüşme, oyun ve başlangıç seviyesi yayıncılık için gayet iyi.

Gametech Freezer HD2.0 - 350₺

2 sene evvel sınıfta yılbaşı çekilişinde geldi hiç kullanılmadı. CPU'ya temas eden kısımdaki koruma etiketi yerinde hala. Intel braketi var fakat montaj için olan plastik vidalar yok. Bu haliyle AMD için kullanılabilir. Bulursam konuya yazarım.

Everest PSU - 200₺

2 SATA, 3 Molex var. CPU için 4 pin var. Anakart için de standart 24 pin. Adi bir ürün. İşimi görür diyen alabilir. Son kullanıldığında çalışıyordu ama şu an ne haldedir bilemem.
20240517_114107.jpg

Backbeat fit 505 - 350 TL.

Kulak pedleri parçalandığı için söktüm attım. Üst minder de deforme vaziyette biraz. Kutusu yok, kumaş kesesi var. Pil zayıf ama birkaç saat gidiyor gene. Ped alıp kullanırım diyenin işini görür.

Param Güvende ile ilanda açabilirim, beylikdüzüne gelip de alabilirsiniz.

Görsel eklerim istenirse.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı