Ashloth Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 515 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #1 Çevrim dışı modda kütüphanedeki oyunları oynasak saat sayar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2024
Kyrie Irving Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #2 Tabi ki de.
raidenqwe Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 194 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F - GIGBYTE RTX 4060 OC - 16 GB DDR5 RAM - CRUCIAL 1TB M.2 SSD - GIGABYTE A620M-H Anakart Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #3 Saymaz. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2024
radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.464 Çözümler 28 23 Temmuz 2024 #4 Sayar tabi hocam. Saymasaydı 5 saat oynar iade ederdim.
Ashloth Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 515 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #5 Kyrie Irving dedi: Tabi ki de. Genişletmek için tıkla... raidenqwe dedi: Saymaz. Genişletmek için tıkla... Hangisi doğru ? radaschumi dedi: Sayar tabi hocam. Saymasaydı 5 saat oynar iade ederdim. Genişletmek için tıkla... Peki başarımları kazanabiliyor muyuz ?
Kyrie Irving dedi: Tabi ki de. Genişletmek için tıkla... raidenqwe dedi: Saymaz. Genişletmek için tıkla... Hangisi doğru ? radaschumi dedi: Sayar tabi hocam. Saymasaydı 5 saat oynar iade ederdim. Genişletmek için tıkla... Peki başarımları kazanabiliyor muyuz ?
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.228 Çözümler 43 Yer Bursa 23 Temmuz 2024 #6 Ashloth dedi: Çevrim dışı modda kütüphanedeki oyunları oynasak saat sayar mı? Genişletmek için tıkla... Sayılmıyor olması lazım. Birkaç kere denedim saat işlemedi.
Ashloth dedi: Çevrim dışı modda kütüphanedeki oyunları oynasak saat sayar mı? Genişletmek için tıkla... Sayılmıyor olması lazım. Birkaç kere denedim saat işlemedi.
HSBC Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #7 Hocam eskiden saymıyordu millet oyunları iade ediyordu ciddi bir açıktı tahminimce fixlenmiştir çevrimdışı sayıyordur. Başarım konusuna gelince başarım kazanmak mı kaldı hocam Steam Achievement Manager varken .
Hocam eskiden saymıyordu millet oyunları iade ediyordu ciddi bir açıktı tahminimce fixlenmiştir çevrimdışı sayıyordur. Başarım konusuna gelince başarım kazanmak mı kaldı hocam Steam Achievement Manager varken .
raidenqwe Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 194 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F - GIGBYTE RTX 4060 OC - 16 GB DDR5 RAM - CRUCIAL 1TB M.2 SSD - GIGABYTE A620M-H Anakart Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #8 Ashloth dedi: Hangisi doğru ? Peki başarımları kazanabiliyor muyuz ? Genişletmek için tıkla... saat saymıyor ve sadece çevrimdışı moddaki başarımları kazanabiliyorsun. kendim denedim
Ashloth dedi: Hangisi doğru ? Peki başarımları kazanabiliyor muyuz ? Genişletmek için tıkla... saat saymıyor ve sadece çevrimdışı moddaki başarımları kazanabiliyorsun. kendim denedim
Starlink_0 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2.269 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #9 Sayıyor hocam hatta oyundaki ilerlemenizi bile online olunca cloud'a aktarıyor ayrıca evet achievement kazanırsınız ama görselleri yüklenmeyebilir sadece yazısı çıkar.
Sayıyor hocam hatta oyundaki ilerlemenizi bile online olunca cloud'a aktarıyor ayrıca evet achievement kazanırsınız ama görselleri yüklenmeyebilir sadece yazısı çıkar.
Ashloth Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 515 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #10 HSBC dedi: Hocam eskiden saymıyordu millet oyunları iade ediyordu ciddi bir açıktı tahminimce fixlenmiştir çevrimdışı sayıyordur. Başarım konusuna gelince başarım kazanmak mı kaldı hocam Steam Achievement Manager varken . Genişletmek için tıkla... İade etmek gibi bir amacım yok zaten sadece internet bağlantısı olmayacağı için bu soruyu sordum.
HSBC dedi: Hocam eskiden saymıyordu millet oyunları iade ediyordu ciddi bir açıktı tahminimce fixlenmiştir çevrimdışı sayıyordur. Başarım konusuna gelince başarım kazanmak mı kaldı hocam Steam Achievement Manager varken . Genişletmek için tıkla... İade etmek gibi bir amacım yok zaten sadece internet bağlantısı olmayacağı için bu soruyu sordum.