Steam Çevrim dışı modda saat sayılıyor mu?

Sayıyor hocam hatta oyundaki ilerlemenizi bile Online olunca Cloud'a aktarıyor ayrıca evet achievement kazanırsınız ama görselleri yüklenmeyebilir sadece yazısı çıkar.

Wi-Fi'yi kapat oyunu oyna 7-8 saat sonra begenmedigini veya bitirdiğini say mobilden iade talebinde bulun birkaç saate onaylıyor zaten sandığınız kadar zor degil. Kullanmadım etik bir tavsiye değil.

Çevrimdışı oynadığınızda saymıyor. Ben köye gittiğim zaman oyuna girmeden hemen önceki 2-3 saniyelik kütüphane ekranında oyunun oynanış saati değişiyordu. Mesela internete bağlıyken 30 saat oynadığım oyunu, internete bağlı değilken açtığımda 50 saat oynamış gibi görüyordum.

Wi-Fi'yi kapat oyunu oyna 7-8 saat sonra begenmedigini veya bitirdiğini say mobilden iade talebinde bulun birkaç saate onaylıyor zaten sandığınız kadar zor degil. Kullanmadım etik bir tavsiye değil.
Hocam bizim bahsettiğimiz koşulda bilgisayar tekrardan wifi'ya bağlanacak ve o zaman her şeyi eşitliyor. Birkaç çakallık var diye amacımız bunu suistimal etmek değil bizim. İnternet geri gelince eşitlenecek mi eşitlenmeyecek mi soru budur.

Berbat çalışıyor biraz. Köyde yaklaşık 60 saat Warband oynamıştım, eve geri döndüğümde tüm başarımlar ve kastığım saati aktarsın diye internete bağlamıştım. Sonra o kastığım 60 saate bir baktım 27 saate yani köye gitmeden önceki haline geri dönmüş. Şansınıza bağlı yani, keyfine göre çevrimiçi olunca ekliyor ya da bir şekilde eklemek istemiyor. Çok düzgün çalışan bir sistem değil kısaca.

Berbat çalışıyor biraz. Köyde yaklaşık 60 saat Warband oynamıştım, eve geri döndüğümde tüm başarımlar ve kastığım saati aktarsın diye internete bağlamıştım. Sonra o kastığım 60 saate bir baktım 27 saate yani köye gitmeden önceki haline geri dönmüş. Şansınıza bağlı yani, keyfine göre çevrimiçi olunca ekliyor ya da bir şekilde eklemek istemiyor. Çok düzgün çalışan bir sistem değil kısaca.

Bannerlord çevrim dışı girilebilir mi yoksa internet bağlantısı isteyen bir launcher vs. varmıdır boyutuda yüksek boş yere 50 GB indirmek istemem.

Hocam eskiden saymıyordu millet oyunları iade ediyordu ciddi bir açıktı tahminimce fixlenmiştir çevrimdışı sayıyordur. Başarım konusuna gelince başarım kazanmak mı kaldı hocam Steam Achievement Manager varken :D.
SAM ile başarım açmanın hiçbir anlamı yok. Kendin kazanınca iyi hissediyorsun. Sırf profilinde gözüksün diye SAM ile hepsini açmak aşırı anlamsız. Çok zor olan varsa ancak öyle kullanırım.

Çevrimdışı oynarken saat saymıyor ve çoğu oyunda başarım da gelmiyor. Ben Beyond Two Souls'u internetim yokken bitirdim mesela fakat steamimde 4 saat olarak gözüküyor.

Sayıyor. Steam çalıştığı sürece saatti de çalışır, saymaması için cracklaman lazım oyunu.

Saymıyor sa satın aldığım hesapta neden saatti sayıyordu? 🤣😂 5 saat çevrimdışı oynadım oyunu bal gibi de 5 saat oynadığım yazıyordu.

Kendi hesabımda da denedim şimdi. Sayıyor. Steam iadeyi neye göre kabul ediyor bilmiyorum. Ama tekrar çevrim içi ol dediğinde süreyi güncelliyor Steam.

Son oynama tarihi değişmiyor ama kütüphanede imleci oyunun üstüne getirince son 2 haftada oynama süresi yazan kısımda dk saat yazıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı