Steam Çevrimdışı save alabilir miyim?

eweaser

Decapat
Daha fazla  
Steam'de bit kaç tane hikaye oyunu indirdim. Bunları çevrimdışı modda oynarken save alabilecek miyim?

Oyundan oyuna değişir. Genelde save dosyaları "c:\kullanıcılar\%kullanıcıadı%\kaydedilen oyunlar" klasöründe veya belgelerim klasöründe olabilir. Kimisinde c:\kullanıcılar\%kullanıcıadı%\appdata veya appdata'nın local ve roaming klasörlerinde bulunabilir. Direkt oyun adıyla olmaz ama geliştiricisi veya dağıtımcısının adıyla olabilir.

Sorunu yanlış anlamışım sanırım. Steam Cloud'da ise save'lerin, Steam'i çevrimdışı mod'a al, sanırım save dosyalarını pcye tutmanı sağlıyor.

mesela god of war aldım çevrimdışı modda oynadım kaydet diyip çıktım. gene sonraki gün o kayıttan tekrar başlayabilir miyim?
Save dosyası bilgisayarına kaydedildiği için evet, istediğin zaman girip tekrar oynarsın. Ancak save dosyasını bulut kaydına yüklemezsen (çevrim içi olduğunda Steam bunu kendisi otomatik yapar, yapmazsa da bulut simgesine tıklarsan kaydedilir) buluttaki son kayıtla oynarsın, bilgisayarındaki kayıt da öylece durur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı