A Adsız 1 Ziyaretçi 15 Haziran 2019 #1 Merhaba, ben çevrimiçi olunca bilgisayarıma bir şey olmasından korkuyorum ve sizin fikirlerinizi almak istedim. Sizce çevrimiçi olmak mı yoksa çevrim dışı olmak mı daha iyi olur ? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2019
Merhaba, ben çevrimiçi olunca bilgisayarıma bir şey olmasından korkuyorum ve sizin fikirlerinizi almak istedim. Sizce çevrimiçi olmak mı yoksa çevrim dışı olmak mı daha iyi olur ?
Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 15 Haziran 2019 #2 Nasıl bi' soru bu? Evde kalırsan mı dışarı çıkarsan mı hasta olursun? Dışarı çıkarsan dersin ama yanlızlıktan geberirsin Bunun gibi bir şey.
Nasıl bi' soru bu? Evde kalırsan mı dışarı çıkarsan mı hasta olursun? Dışarı çıkarsan dersin ama yanlızlıktan geberirsin Bunun gibi bir şey.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2019 #3 Saçma sapan şeyler indirmiyorsanız hiçbir şey olmaz
KS KS A Adsız 1 Ziyaretçi 15 Haziran 2019 #4 Cruslan dedi: Saçma sapan şeyler indirmiyorsanız hiçbir şey olmaz Genişletmek için tıkla... Ne gibi ?
Cruslan dedi: Saçma sapan şeyler indirmiyorsanız hiçbir şey olmaz Genişletmek için tıkla... Ne gibi ?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 15 Haziran 2019 #5 MİT ajanı değilsen bir şey olmaz kardeşim.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 15 Haziran 2019 #6 12 yıldır elektrik kesintileri dışında çevrimiçiyim. Güvenlik açısından hiçbir sorunum olmadı. Nereye girdiğinizi biliyorsanız bir şey olmaz.
12 yıldır elektrik kesintileri dışında çevrimiçiyim. Güvenlik açısından hiçbir sorunum olmadı. Nereye girdiğinizi biliyorsanız bir şey olmaz.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.481 Çözümler 775 15 Haziran 2019 #7 Bilgisayara durduk yere havadan zararlı bir yazılım ya da virüs girmez. Girdiğiniz yerlere ve yaptığınız işlemlere dikkat ettiğiniz sürece kolay kolay bir şey olmaz.
Bilgisayara durduk yere havadan zararlı bir yazılım ya da virüs girmez. Girdiğiniz yerlere ve yaptığınız işlemlere dikkat ettiğiniz sürece kolay kolay bir şey olmaz.
KS KS A Adsız 1 Ziyaretçi 15 Haziran 2019 #8 Şu anda kendimi Sosyal'e rezil etmişim gibi hissediyorum.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.481 Çözümler 775 15 Haziran 2019 #9 Silinen üye dedi: Şu anda kendimi Sosyal'e rezil etmişim gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Neden öyle düşünüyorsun? Sonuçta herkes her şeyi bilecek diye bir kaide yok
Silinen üye dedi: Şu anda kendimi Sosyal'e rezil etmişim gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Neden öyle düşünüyorsun? Sonuçta herkes her şeyi bilecek diye bir kaide yok
KS KS A Adsız 1 Ziyaretçi 15 Haziran 2019 #10 reptile dedi: Neden öyle düşünüyorsun? Sonuçta herkes her şeyi bilecek diye bir kaide yok Genişletmek için tıkla... Çünkü mesajıma komik olduğu ifadesi geldi ve öyle hissettim.
reptile dedi: Neden öyle düşünüyorsun? Sonuçta herkes her şeyi bilecek diye bir kaide yok Genişletmek için tıkla... Çünkü mesajıma komik olduğu ifadesi geldi ve öyle hissettim.