- Makaleler
- 5
Evet. alt tarafı kod dostum.Hocam okuduğum anda 2 saniyelik baş dönmesi yaşadım 3kb bile büyük mü?
Evet. alt tarafı kod dostum.Hocam okuduğum anda 2 saniyelik baş dönmesi yaşadım 3kb bile büyük mü?
Yazdığımı düzenledim. Bir daha oku başın daha fazla dönsünHocam okuduğum anda 2 saniyelik baş dönmesi yaşadım 3kb bile büyük mü?
Dikkatli olduktan sonra antiviüse bile gerek yok.Ben senin yerinde olsam bilgisayarı yakar bir daha dokunmazdım. Bu sitede bile güvende değilsin.
Sakin olun. Saçma sitelere girmeyip korsan kullanmazsanız ve her e-postayı açmazsanız sıkıntı yok.Hocam okuduğum anda 2 saniyelik baş dönmesi yaşadım 3kb bile büyük mü?
Karamsarlık: bazen Google'dan gelen bir posta bile zararlı yazılım içerebilir. Sonuçta domain taklidi kolay bir şey. Deneseniz siz de yaparsınız. Kod bilginizin olması lazım.Sakin olun. Saçma sitelere girmeyip korsan kullanmazsanız ve her e-postayı açmazsanız sıkıntı yok.
Bak beni de paranoyak yapacaksın şimdi.Karamsarlık: bazen Google'dan gelen bir posta bile zararlı yazılım içerebilir.
Sanırım bayılacağım. Korkum giderek artıyor.Gerçekten bulunamayabiliyor ama 3 KB biraz büyük. Bayt boyutlarındakiler var. Sonuçta bu illeti biri yazıyor. Yani istediği gibi tasarlar. Adamın belki 1 satır yazdığı şey 100 satırın görevini görür.
Virüs dosyasının büyüklüğü ile korkunuz ters orantılı sanırım. Fazla abartmayın. Eğer güncel ve kaliteli bir antivirüs kullanıyorsanız kolay kolay çoğu virüs geçemez.Sanırım bayılacağım. Korkum giderek artıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.