19 Ağustos 2015 Mesaj: 11 3 Ayda 10 Milyon gibi inanılmaz bir izlenmeye ulaşan Ceza - Suspus videosu Spam gerekçesiyle Youtube tarafından kaldırıldı. Genişletmek için tıkla...
3 Ayda 10 Milyon gibi inanılmaz bir izlenmeye ulaşan Ceza - Suspus videosu Spam gerekçesiyle Youtube tarafından kaldırıldı.
lainnyone Kilopat Katılım 14 Ocak 2015 Mesajlar 141 19 Ağustos 2015 #3 Diyolar ki beat çalıntıymış 3 ay ses çıkarmadılar 10 milyon olduktan sonra diyorlar. Kesin bir illegallik var
Diyolar ki beat çalıntıymış 3 ay ses çıkarmadılar 10 milyon olduktan sonra diyorlar. Kesin bir illegallik var
KS KS B0BiaSS Hectopat Katılım 26 Mart 2015 Mesajlar 754 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2015 #5 Geri geldi arkadaşlar sanırım.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.832 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2015 #6 Yanlış videoyu mu açtım ben 26.000 izlenme var.
EmreCanTuna Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 1.400 Makaleler 32 Çözümler 7 Yer Çorlu/Tekirdağ 19 Ağustos 2015 #8 Olduğu gibi duruyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Olduğu gibi duruyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M Meraklı Üye Ziyaretçi 19 Ağustos 2015 #9 EmreCanTuna dedi: Olduğu gibi duruyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet, dün baktığımda yoktu.
EmreCanTuna dedi: Olduğu gibi duruyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet, dün baktığımda yoktu.
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 19 Ağustos 2015 #10 Geçen gün videonun kullanım dışı olduğu doğrudur. Bazı kişiler Vevo'nun sebep olduğunu söylüyor. Asıl neden ile ilgili hala resmi bir açıklama bulamadım.
Geçen gün videonun kullanım dışı olduğu doğrudur. Bazı kişiler Vevo'nun sebep olduğunu söylüyor. Asıl neden ile ilgili hala resmi bir açıklama bulamadım.