Halihazırda açılmış bir konu olduğu için ben de buraya bir takım düşüncelerimi yazmak istiyorum. Konu doğru yere mi açılmış emin değilim ama henüz kapatılmadığı için buradan devam etmek istedim. Forumda da, forum dışında da dil bilgisi kurallarına dikkat etmeye çalışan bir insanım, tabii bunu okullarda öğrendiğim kadarıyla yapabiliyorum. Dün Türkçe kurallarına uymayan mesaj nedeniyle bir gün ceza aldım ve çok şaşırdım. Mesajlarımı gözden geçirmeyi denedim ama gün içinde pek çok mesaj gönderdiğim için hepsini gözden geçirme şansım olmuyor ve bildiğim kurallar hatalı değilse kontrol edebildiğim mesajlarımda da bir hata göremedim. Cezayı veren yönetici konuyu takip ediyorsa hangi mesajımda ne gibi bir hata yaptığımı belirtirse tekrar etmemeye çalışırım, aksi takdirde hatalı olduğum şeyi defalarca tekrar edip daha uzun süreli cezalar alabilirim. Konuyla ilgili asıl önerim ise, bu gibi cezalarda ceza bildirimi gönderilirken hatalı olan kısım da alıntı yapılarak gönderilirse insanlar bu işi daha rahat hallederler. Şimdiden teşekkür ederim, iyi akşamlar.