S Simo Hayha Ziyaretçi 8 Eylül 2014 #1 Arkadaşlar adminlerimiz galiba geçici olarak okul nedeniyle emekli oldular. Cezalar filan baya azaldı bence.
Arkadaşlar adminlerimiz galiba geçici olarak okul nedeniyle emekli oldular. Cezalar filan baya azaldı bence.
CryDrivo Megapat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2014 #2 Merhaba yeni kayıt oldum. Adminler herkesin dediği gibi "insafsız" mı burada?
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 8 Eylül 2014 #3 Hiç sanmıyorum, daha dün cezalıydım. Ama ufak tefek yanlışları affediyorlar sanırım. Ki bence de ufak tefekler affedilmeli. CryDrivo dedi: Merhaba yeni kayıt oldum. Adminler herkesin dediği gibi "insafsız" mı burada. Genişletmek için tıkla... Hayır hiç de değil. Onların yalnızca görevlerini yaptıklarına inanıyorum. Ki öyle olmazsa Sosyal alır başını gider.
Hiç sanmıyorum, daha dün cezalıydım. Ama ufak tefek yanlışları affediyorlar sanırım. Ki bence de ufak tefekler affedilmeli. CryDrivo dedi: Merhaba yeni kayıt oldum. Adminler herkesin dediği gibi "insafsız" mı burada. Genişletmek için tıkla... Hayır hiç de değil. Onların yalnızca görevlerini yaptıklarına inanıyorum. Ki öyle olmazsa Sosyal alır başını gider.
semerkant Hectopat Katılım 30 Ağustos 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2014 #4 er36po dedi: Hiç sanmıyorum, daha dün cezalıydım. Ama ufak tefek yanlışları af ediyorlar sanırım. Ki bence de ufak tefekler af edilmeli. Hayır hiçte değil. Onların yalnızca görevleri yaptıklarına inanıyorum. Ki öyle olmazsa Sosyal alır başını gider. Genişletmek için tıkla... Sen bir ara oy verin diyordun, ondan sonra gıcık gittiler sana.
er36po dedi: Hiç sanmıyorum, daha dün cezalıydım. Ama ufak tefek yanlışları af ediyorlar sanırım. Ki bence de ufak tefekler af edilmeli. Hayır hiçte değil. Onların yalnızca görevleri yaptıklarına inanıyorum. Ki öyle olmazsa Sosyal alır başını gider. Genişletmek için tıkla... Sen bir ara oy verin diyordun, ondan sonra gıcık gittiler sana.
Mehmet ÇAMCI Hectopat Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 239 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Eylül 2014 #5 Ya da kurallara gittikçe uymaya başladın
Emircan Yılmaz Megapat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2014 #6 Kuralı çok abartmışlar hiçbir forumda ben böyle bir şey görmedim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2014
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 8 Eylül 2014 #7 semerkant dedi: Sen bir ara oy verin diyordun, ondan sonra gıcık gittiler sana. Genişletmek için tıkla... O ''Oyunuzu bana verin'' olayı yalnızca espriydi yahu.
semerkant dedi: Sen bir ara oy verin diyordun, ondan sonra gıcık gittiler sana. Genişletmek için tıkla... O ''Oyunuzu bana verin'' olayı yalnızca espriydi yahu.
semerkant Hectopat Katılım 30 Ağustos 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2014 #8 Emircan Yılmaz dedi: Kuralı çok abartmışlar hiçbir forumda ben böyle bişi görmedim. Genişletmek için tıkla... Eğer senin dedğin gibi olsaydı,diğer forumlardan farkı kalmazdı. Bu forumda diğer forumlarda olmayan özellik, iki tane delilnin konuları sabote etmeye çalışmaması. Ya düzgün bir biçimde söylersin yada çekip gidersin. En güzeli. er36po dedi: O ''Oyunuzu bana verin'' olayı yalnızca espriydi yahu. Genişletmek için tıkla... İşte zaten bu yüzden yanlış anlaşıldı. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2014
Emircan Yılmaz dedi: Kuralı çok abartmışlar hiçbir forumda ben böyle bişi görmedim. Genişletmek için tıkla... Eğer senin dedğin gibi olsaydı,diğer forumlardan farkı kalmazdı. Bu forumda diğer forumlarda olmayan özellik, iki tane delilnin konuları sabote etmeye çalışmaması. Ya düzgün bir biçimde söylersin yada çekip gidersin. En güzeli. er36po dedi: O ''Oyunuzu bana verin'' olayı yalnızca espriydi yahu. Genişletmek için tıkla... İşte zaten bu yüzden yanlış anlaşıldı.
Emircan Yılmaz Megapat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2014 #9 Ondan forumun online sayısı düşük. @semerkant Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2014
Ztax Hectopat Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 513 Yer Ankara 8 Eylül 2014 #10 Minik bir hatadan bile ceza yersin.